GeriAlışveriş Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile!

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile!

Peg Perego ile çocuklarınız artık daha güvende!

1949' dan bugüne sadece bebekler ve çocuklar için ürünler geliştiren Peg Perego’yu dünyanın birçok yerinden pek çok ailenin seçmesinin nedeni dünya çapında büyük bir aile olmasıdır. Tüm ürünlerde müşterileri için en iyisini geliştirmek için tüm becerilerini, yeteneklerini ve bilgi birikimlerini ortaya koymaktadır. Ürünlerinin öncelikle güvenli olmasının yanı sıra, sağlam, dayanıklı ve çok şık olmasının en önemli nedenlerinden biridir. Bu nedenle bebek arabalarında, mama sandalyelerinde ve akülü modellerde sadece bir marka değil aynı zamanda bir isim bulunur. Bu isimler ürünlerimizin, bir İtalyan geleneğine uygun olarak üretim yaptığımız tüm ülkelerde, o ülkelerin de mirasını taşımasına katkıda bulunan kişilerin isimleridir.

AİLELER PEG PEREGO’YU SEÇİYOR

Peg Perego, bir anne ve baba ürünlerini her kullandığında çok büyük bir sorumluluk hisseder. Bu sorumluluk nedeniyle ürünlerini sürekli kontrol ve test eder. Bu işlemler de Peg Perego ürünlerinin çok güvenli olmasının temel taşlarından biridir. Aynı zamanda "Peg Perego tarafından üretilmiştir" sözü bir reklam sloganından çok daha fazla anlam içerir. Bu söz sorumluluğun, güvenirliliğin, İtalyan konfor ve tasarımın en içten ifadesidir.

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile

Peg Perego ürünlerindeki İtalyan kalitesi sadece teknik özelliklerde ve tasarımlarda bulunmaz. Aynı zamanda ürünlerde kullanılan tüm malzemeler de İtalyan üretimidir. Bu da ürünlerin her bölümündeki kaliteyi garanti eder.

ULUSLARARASI TÜM GÜVENLİK KRİTERLERİNİ FAZLASIYLA KARŞILIYOR

Peg Perego dünyanın her neresinde olursa olsun tüm ebeveynlerin ve tüm çocukların, en üstün güvenlik önlemleri alınmış olarak yaşaması gerektiğine inanır. Bu nedenle gerek üretim aşamasında, gerekse üretim sonrasında tüm güvenlik testlerini uygular ve en katı güvenlik düzenlemelerine uyar. Ürünleri ISO 9001 sertifikalıdır, bunun dışında tüm ürünler dünya çapında yapılan bütün testleri başarıyla geçmiş ve hatta çok daha üstün bir performans göstermiştir.

 

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile
 

Akülü modeller, Avrupa Ekonomik Topluluğu Komisyonu'nun 2009/48/EC numaralı yönergesi ile belirlenen tüm güvenlik gereksinimlerini fazlasıyla karşılamaktadır. Bunun yanı sıra Uluslararası Oyuncak Endüstrileri Komisyonu (ICTI) güvenlik yönergeleri ile tam uyum sağlamış ve tanınmış bir Avrupa Enstitüsü tarafından onaylanmıştır.

MAR BEBEK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ, PEG-PEREGO markasının Türkiye'de ki tek distribütör firmasıdır.

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile

MAR, 10 yıldır Anne-Bebek sektörüne hizmet veren, en güvenilen firmaların başında gelmektedir. Lider dünya markalarını Türk tüketicisiyle buluşturan firma, bebeklerin sağlıklı gelişimi sağlayan ve annelerin yaşamını kolaylaştıran geniş ürün yelpazesi ile ebeveynlerin güvenini ve sevgisini kazanmıştır. Firma, sektörde ki tecrübesi, markaları, satış sonrası servisi, geniş bayi ağı, Avrupa kalite ve güvenlik standartlara uygun ürünleri ile Anne-Bebek sektöründe öncü olmuştur.  

Marka ve standartları ile Anne-Bebek sektörünü geliştirmenin yanı sıra, bebek ve çocuklar için sosyal sorumluluk çalışmaları ile de sektöre örnek olmaktadır.

 

Peg Perego, dünya çapında büyük bir aile
 

ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ AÇILDI!

Mar Bebek Ürünleri, 2016 yılının ilk çeyreğinde, Peg Perego online satış sitesini hayata geçirmeyi hedefliyordu. www.pegperegoshop.com.tr Şubat ayı itibariyle tüketici ile buluştu.

Bu projede özelikle bayilerinin olmadığı noktalara erişmeyi ve son tüketicilerin yeni ürün ve koleksiyonlara hızla ulaşıp inceleyebileceği ve destek alabileceği platform olarak hayata geçirecektir.

False