GeriEtkinlikler Pazar gününüzü yoga şenliği ile değerlendirin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pazar gününüzü yoga şenliği ile değerlendirin

Pazar gününüzü yoga şenliği ile değerlendirin

İzmirliler yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi unutmayın!

Yoga Vidya; 16 Kasım Pazar günü İzmir- Buca’da yoga şenliği düzenliyor. Şenlik, Hancı Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirilecek.Dünya serbest dalış rekortmeni Derya Can’ın da katılacağı şenlikte katılımcılar sonbahar yorgunluğu atıp sağlık dolu bir gün geçirecekler.

Yoga Vidya, İzmir Buca’da geniş bir yeşillik alan içinde yer alan Hancı Eğlence Merkezi’nde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen katılımcıları ağırlayacak. 150 kişinin katılması beklenen şenliğe sabahları erken kalkıp yoga veya nefes çalışmaları yaptığı bilinen ve Yoga Vidya’nın öğrencisi olan Dünya serbest dalış rekortmeni Derya Can’ da  katılımcılar arasında.

Şenlikte yetişkinler ve çocuklar için verilecek yoga dersleri verilecek. Katılımcılar açık havada doğal ürünlerle hazırlanmış muhteşem bir köy kahvaltısı yapacaklar.  İzmir’in ünlü flemenko grubu Grup Verde’nin konseri ile coşup, serbest zamanlarda ise tesisteki diğer eğlence mekanlarında vakit geçirebilecekler. Etkinlikte LÖSEV Vakfı katılımcılara bir seminer verecek. Ayrıca nefes teknikleri dersi de yapılacak.

Açık havada yapılan tüm bu teknikler sağlık, mutluluk ve huzura kavuşmak ve stresten uzaklaşmak için çok etkili bir yoldur. Kış aylarının yaklaşıp nezle grip gibi rahatsızlıkların arttığı bugünlerde sonbahar yorgunluğunu atmak, doğayla bütünleşmek, bol oksijenli bir ortamda yüzlerce kişiyle bir arada yoga yapmak isterseniz bu şenlik tam size göre.

PROGRAM

Şirinyer metrodan servis kalkışı - 8:45

Yoga çalışması - 9:30

Çocuklar için Yoga - 9:30

Kahvaltı - 11:30

Grup Verde Konseri - 12:30

LÖSEV Semineri - 13:15

Serbest zaman - 14:00

Nefes Teknikleri - 15:00

Akşam yemeği - 16:30

False