GeriEtkinlikler Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden!

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden!

Haftanın yorgunluğunu pazar gününüzü evde geçirerek atmaya ne dersiniz?

Pazar günü hiçbir planım yok, tüm gün evdeyim diye üzümleyin! İşte, pazar gününü evde geçirmek için 5 güzel neden...

1. TRAFİKTEN UZAK OLURSUNUZ

Bütün hafta işe gidip gelirken çektiğiniz trafik çilesini pazar gününe de bulaştırmak istemezsiniz. Yaptığınız bütün planlarda ortak olan bir nokta var 'trafik' planınızı hayata geçirmek için veya gitmek istediğiniz yere ulaşmak için önünüzdeki trafik engeli bütün pazar gününüzü yolda geçirmenize neden olabilir. Ancak evde pijamalarınızla güzel bir gün geçirirken trafik kimin umrunda ki?

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden

2. EVİNİZ SİNEMADAN DAHA RAHAT

Film mi izlemek istiyorsunuz? Ancak film izlemek için gideceğiniz AVM'ler pazar gününü bekleyen insanlar tarafından içinden çıkamayacağınız bir kalabalıkla boğuşuyor olabilir. Bütün hafta eviniz dışındaki hayatın kalabalığına ortak olurken pazar gününüzü evinizde pijamalarınızla ve kalabalık bir hayattan uzak, huzur dolu bir şekilde film izlerken geçirebilirsiniz. Kahveniz ve patlamış mısırınızı da unutmayın deriz!

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden

3. SİZCE DE BÜTÜN HAFTA RESMİ KIYAFETLER SIKICI DEĞİL Mİ?

Bütün hafta çalıştığınız ortama uygun giyinmek kıyafetinize uygun saç makyaj derken aynanın karşısında her sabah zaman harcamak bazen insanı bunaltabiliyor. Hafta içi her akşam "Acaba yarın ne giysem" düşüncesiyle gözlerinizi kapatırken neden pazar günü için böyle bir strese giresiniz ki! Evde ne giyeceğim ve saçım nasıl gözüküyor düşüncesi olmadan rahat bir gün geçirmek için pazar en uygun gün...

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden

4. ALARMINIZI KURMADAN UYUYABİLİRSİNİZ

Her sabah alarm ile uyanmak güne huzursuz başlamanız için bir neden olabilir ancak pazar günü adeta ne zaman uyanacağınızı düşünmeden uyumanız için yaratılmış harika bir gün! Sizi alarmınızın uyandırmadığı, uykunuzu aldığınız harika bir güne gözlerinizi açabilirsiniz... Pazar günü için yaptığınız planlarınızın uykunuzdan çalmasına izin vermeyin.

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden

5. ENERJİ TOPLAMAK İÇİN HARİKA BİR FIRSAT

Pazar gününü evde geçirmek için 5 neden

Hafta içi her gün azaldığını hissettiğiniz enerjinizi toplamak için pazar günü ayağınıza gelmiş en büyük fırsat. Zamanınızı dışarıda harcamak yeni bir haftaya yorgun başlamanıza neden olabilir.

False