GeriEtkinlikler P&G, Anneler Günü'nü özel bir hediyeyle kutluyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

P&G, Anneler Günü'nü özel bir hediyeyle kutluyor

P&G, Anneler Günü'nü özel bir hediyeyle kutluyor

P&G, sporcu annelerine özel bir defter hazırladı.

Ariel, Prima ve Pantene gibi markaları bünyesinde barındıran P&G, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılacak sporcuların annelerinin Anneler Günü’nü çok özel bir hediye ile kutluyor.

Bütün ömürlerini çocuklarını başarıya ulaştırabilmek için adamış olsalar da, çoğu olimpiyat sporcusu annesi, dünyanın en büyük spor etkinliği olan Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda çocuklarını izleme şansı bulamayacak. Dünya çapında Olimpiyat Oyunları sponsoru olan P&G ise annelere Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda çocuklarını izleme fırsatı sunuyor.

Türkiye’den milli atlet Nevin Yanıt’ın annesi Semire Yanıt, milli güreşçi Rıza Kayaalp’in annesi Sevgi Kayaalp ve milli badmintoncı Neslihan Yiğit’in annesi Hürü Yiğit’i destekleyen P&G, üç anneyi Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na götürüyor. Londra’da çocuklarını destekleme şansı yakalayacak olan anneler ayrıca Londra’daki P&G Aile Evi’nde, aileleri ile birlikte zaman geçirecekler, TV izleme salonlarından, internetten ve P&G markaları ve hizmetlerinden yararlanabilecekler.

P&G, sporcu annelerine özel “Teşekkürler Anne” defterkitabı hazırladı

“Annelerin Gururlu Sponsoru" P&G, Anneler Günü’nde annelere teşekkür etmek amacıyla özel olarak “Teşekkürler Anne” defterkitabı hazırladı. Türkiye’deki sporcu anneleri için hazırlanan “Teşekkürler Anne” defterkitabı üç bölümden oluşuyor. “Annelik Efsaneleri” adlı ilk bölümde, antik zamanlardan bugüne doğum ve annelik üzerine ilgi çekici efsaneler ve anneliğe ilişkin çok özel hisler anlatılıyor. “Annenin Sözleri” adlı ikinci bölümde annelerin çocukları için kullandıkları büyülü kelimeler ve unutulmaz ninnilere yer veriliyor. “Anneye Sözler ve Teşekkürler Anne” adlı son bölümde ise milli basketbolcu Kerem Tunçeri, milli güreşçi Rıza Kayaalp, milli halterci Naim Süleymenoğlu gibi sporcuların ve çocukların annelerine yazdıkları teşekkür mesajları yer alıyor. Bu bölümde defterkitabın sahibinin kendi annesine teşekkür mesajlarını yazabileceği alan da bulunuyor.

P&G’nin Facebook sayfasında kendi “Teşekkürler Anne” mesajınızı oluşturabilirsiniz. P&G ayrıca Olimpiyat sponsorluğu dolayısıyla herkesi facebook sayfası aracılığıyla Teşekkürler Anne demeye çağırıyor.

www.facebook.com/pgturkiye
sayfasını ziyaret eden herkes, anneleriyle fotoğraflarını yükleyip Teşekkürler Anne mesajını oluşturabilecek. Mesajlarını paylaşan kullanıcılar arkadaşlarını da bu yönde teşvik ederek dünyanın tüm annelerinin kutlanmasına önayak olabilecek.

www.tesekkurleranne.pg.com.tr

False