GeriAlışveriş Özel Annelere Özel Ayakkabılar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Özel Annelere Özel Ayakkabılar

Özel Annelere Özel Ayakkabılar

Payless ile şıklık ve rahatlık bir arada!

Anneler Günü'nde annesine kaliteli, rahat, şık ve özel tasarım bir ayakkabı hediye etmek isteyenler Payless’e! Annelerin bayılacağı bu ayakkabılar Anneler Günü'ne özel indirimiyle geliyor.

Payless ShoeSource’un Cevahir ve Optium alışveriş merkezlerindeki mağazalarından yapacağınız bayanlara yönelik tüm alışverişlerde Payless ShoeSource anneler günü kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim şansı sizi bekliyor. 6-7-8 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak kampanya ile annenize rahat, kaliteli ve Amerikalı tasarımcıların Payless ShoeSource için tasarladığı ayakkabıları hediye edebilirsiniz. Baharda tüm bayanların gözdesi ekoseli babetler, göz alıcı süslemelere sahip bez ayakkabılar, postacı çantaları, ekoseli el çantaları, desenli takunyalar ve espadriller sizi bekliyor.

Payless ShoeSource mağazalarında Sezon Fırsatı kapsamında seçili kadın-erkek ayakkabılarıyla çanta ve aksesuarlarında yüzde 50’ye varan indirimler ve Bonus Card’a özel tüm indirim ve kampanyalarda ekstra yüzde 10 indirim de 2-8 Mayıs tarihleri arasında ayakkabı tutkunlarını bekliyor.

False