GeriEtkinlikler Oz Büyücüsü’nün Maceraları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oz Büyücüsü’nün Maceraları

Oz Büyücüsü’nün Maceraları

Oz Büyücüsü oyunu yeniden İstanbul’a geliyor.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu oyunlarını sergilemeye devam ediyor ve Oz Büyücüsü oyunu ile yeniden İstanbul’a geliyor. 29 – 30 Ocak tarihlerinde Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde çocukları keyifli anlar bekliyor. 

Amerikalı yazar Lyman Frank Baum’un sevilen eseri Oz Büyücüsü, çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor. Kansas’ın uçsuz bucaksız çayırlarında yaşarken bir fırtınayla Oz Diyarı’nın renkli dünyasına sürüklenen Dorothy’nin yolculuğu; içi saman dolu Korkuluk, duygusal Teneke Adam ve korkak Aslan’ın katılmasıyla maceraya dönüşüyor.

Oz Büyücüsü’nün Maceraları

Oz Büyücüsü, birbirinden güzel dans ve şarkıları eşliğinde sahip olduklarımızın, ailenin ve arkadaşlığın öneminin altını çiziyor. Oz Büyücüsü, iki seans halinde saat 11:00 ve 13:00’de çocuklarla buluşacak. Oyunun ücretsiz davetiyelerini, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi gişesinden temin etmek mümkün.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sergilediği dünya klasikleri ile Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukları tiyatro ile tanıştırmaya devam edecek. Sergilenen oyunlar hakkında detaylı bilgiye ve turne programına www.zorlucocuktiyatrosu.com adresinden ulaşılabilirsiniz.  

False