GeriEtkinlikler Oyunun böylesi görülmedi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oyunun böylesi görülmedi!

Oyunun böylesi görülmedi!

"Yoksa Oyuna mı Geldik!"

Oyuncu seyirci ilişkisini, denizle kumsal ilişkisi gibi kuran Metin Zakoğlu, bu oyununda sizleri şaşırtmaya devam edecek ve bir sezon içinde yazıp yönettiği bu üçüncü oyunu ile eğlencenin doruğuna çıkmanızı sağlayacak.

Gerçek bir evin içinde geçireceğiniz 90 dakika boyunca yaşadıklarınızı hayatınız boyunca unutamayacak ve tiyatronun alternatif yollarında yaptığınız bu yolculukta sanatın gücüne inananlardan biri olarak gördükleriniz karşısında kendi hayatınızda da ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlayabilmenin gücünü kendinizde de bulacaksınız.

Sadece 50 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu’nda yerlerin sınırlıdır. Elinizde bir kadeh şarabınız, çayınız, kahveniz ile bir apartmanın 2. katındaki gerçek bir dairenin salonunda rahat koltuklarda ve masalarda oturabileceğiniz yerlerinizi şimdiden ayırtmanız gerekmektedir. 7 yılda on binlerce kişinin izlediği dünyanın ilk ev tiyatrosu sizleri bekliyor, bir apartmanın dairesinde oyun izlemek ayrıcalıktır. Sizde bu ayrıcalığa sahip olun.

Oyunda kendi kaderleri üzerine bir karar vermek isteyen çift bu kararı birlikte veremeyince kendilerine yol gösterecek 50 kişiyi evlerine davet etmek isterler, bunun içinde kendilerini hiç tanımayan 50 seyirci bulmak için yola çıkan kadın eşinden habersiz evinin bir odasını gizlice tiyatro salonuna dönüştürüp Biletix'ten satışa açar. Kendilerini izlemeye gelen insanlarda bundan habersiz biletlerini alıp oyuna gelip yerlerini alırlar ve oyun başlar. Oyun boyunca Kim oyuncu kim seyirci gibi sorularla baş başa kalan izleyenler oyun bitiminde "Yoksa Oyuna mı Geldik?" diyerek belki de kendi ilişkileri üzerine kafalarındaki soruları da cevaplamış olarak odadan ayrılırlar.

Tarih - Saat: 06 Ağustos 2012 21:15 - 13 Ağustos 2012 21:15

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre, İstanbul

Yazan - Yöneten: Metin Zakoğlu

Dekor - Kostüm: Tuğba Zakoğlu

Işık - Efekt: Bekir Erdem Öz

Oyuncular: Tuncay Bayezıt, Nildağ Tosun ve Siz!

Süre: 90 dakika (Süre oyunun yapısından ötürü seyirci katılımına göre değişebilir.)

Türü: İnteraktif komedi

www.biletix.com

False