GeriAlışveriş Oyunlar ile Keyifli Bir Yılbaşı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oyunlar ile Keyifli Bir Yılbaşı

Oyunlar ile Keyifli Bir Yılbaşı

7’den 77’ye herkesin eğlencesi olan oyunlar, yılbaşı gecesine heyecan katacak.

Yeni yıla sayılı günler kala, yılbaşını sevdikleriyle evde kutlamayı planlayanlar için Scrabble&Scrabble Junior, UNO ve Magic&Ball eğlenceli oyun alternatifleri sunuyor. 7’den 77’ye herkesin vazgeçilmez eğlencesi olan oyunlar, yılbaşı gecesine heyecan katacak.

Dünyanın bir numaralı kelime oyunu Scrabble ile hafızasına güvenenler kelime yarıştırarak puan toplayacak. Yılbaşı gecesinde zihinleri zorlayacak oyun, minimum 2 maksimum 4 oyuncu ile oynanabiliyor. Çocuklar da Scrabble Junior ve Scrabble Junior Disney çeşidi ile eğlenmeye doyamayacak. Scrabble Junior ve ünlü Disney karakterlerinin yer aldığı Scrabble Junior Disney, miniklerin hem kelime hazinelerinin hem de görsel becerilerinin gelişmesine yardımcı olacak.

Oyunlar ile Keyifli Bir Yılbaşı

Herkesin eğlencedeki buluşma noktası olan UNO’dan yeni UNO Extreme. Sevdikleriyle doyasıya eğlenmek isteyenler için eğlenceli bir alternatif sunan UNO Extreme, yeni elektronik kart fırlatıcısı aracılığıyla çok eğlenceli. Kartları çeken oyun severler renkleri ve sayıları eşleştiriliyor. Rakiplerin ceza alması ve bir el beklemesi için oyunu ters yöne çeviren kartlar, oyuncuların değişik strateji geliştirmesini sağlıyor. Heyecanın her an zirveye çıktığı oyunda 108 adet kartı elektronik fırlatıcı karıştırıyor. Elinde tek kartı kalan oyuncu UNO diye bağırarak rakiplerine bitmek üzere olduğunun bilgisini veriyor. Kart oyunlarından vazgeçemeyenler için UNO Extreme, en eğlenceli vakitlerin geçirilmesini sağlıyor.

Yılbaşı gecesi için bir başka oyun alternatifi de Magic&Ball. Yeni yıldaki beklentiler ile ilgili sorulan soruların yanıtı, iyice sallayarak çevrilen Magic&Ball’un minik penceresinde görünüyor. 20 farklı cevap alternatifi ile karar verme anlarını eğlenceli bir şekilde kolaylaştıran Magic&Ball, herkesin en yakın arkadaşı olacak. Tek yapmanız gereken sorunuzu sormak, Magic&Ball’u sallamak ve ters çevirip verdiği cevaba bakmak. 

False