GeriAlışveriş Organickid ürünleri sınırları aşıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Organickid ürünleri sınırları aşıyor!

Organickid ürünleri sınırları aşıyor!

Fermuarından ipliğine, etiketinden ambalajına kadar her şey organik!

Türkiye’nin %100 organik üretim yapan çocuk giyim firması Organickid İtalya’ya açılıyor. 650’nin üzerinde renk ve model alternatifi sunan Organickid, önümüzdeki aydan itibaren tasarımın beşiği İtalya’da kendi tasarladığı ürünleri satışa sunacak.%100 organik olduğunu uluslararası GOTS sertifikasıyla tescilleyen Organickid, sınırları aşmaya devam ediyor.

Organickid, İsviçre, Almanya, İngiltere ve Fransa’dan sonra şimdi de İtalya’da! Üretiminin %90’ını ihraç eden ve GOTS ve Fair Trade sertifikalarıyla yurtdışında da adından sıkça söz ettiren ve Organickid ürünleri bundan böyle İtalya’da da satışta olacak.Fermuarından ipliğine, etiketinden ambalajına kadar tamamen organik olan Organickid İtalya’da da online hizmet verecek ve ürünlerini İtalya’da www.beetuned.com adresinde satışa sunulacak. 

İTALYA’DA FAVORİ OLMAYI AMAÇLIYOR!

650’nin üzerinde renk ve model alternatifi sunan Organickid, böylece tasarımın merkezi İtalya’ya kendi tasarımlarını sunacak. Anlaşma kapsamında ve erkek bebek&çocuk ve Organickid Home koleksiyonlarının yanı sıra yeni doğan setleri, omuz örtüleri gibi ürünler de İtalya’da çocuk tekstilinde favori olmaya şimdiden aday. 

Organickid ürünleri sınırları aşıyor

ORGANİCKİD TÜM AVRUPAYA AÇILIYOR! 

Organickid ürünleri İtalya’ya koton iplik tedarik eden 2. jenerasyon bir tekstil firması olan Mifil Sas aracılığıyla girecek. Uzun yıllar Topkapı İplik ile iş ortaklığı yapan firma, 2015 yılında Organickid markasının Avrupa Pazarı temsilcisi oldu. Organik üretimin gün geçtikçe daha da önem kazanacağına inanan Mifil Sas, çocukların sağlıklı gelişimini ve sürdürülebilir çevre felsefesini destekliyor. Bu anlayışla yola çıkan firma bu yıl da Amalice Srl isimli yeni bir şirket kurdu. Bu şirket www.beetuned.com web sitesi aracılığıyla Organickid ürünlerini tüm Avrupa'ya satacak. 

KOLAY ULAŞILABİLİR EKONOMİK BİR MARKA OLMAYI AMAÇLIYOR!

Organik bebek ve çocuk tekstil ürünleri alanında faaliyet gösteren Organickid, kurulduğu ilk günden beri üretiminin % 90’nı başta Avrupa olmak üzere 8 ülkeye ihraç ediyor. Organickid, satışlarını yurt içinde ve yurt dışında % 50 oranında dengelemeyi ve organik ürünlerin tüketimi konusunda Türk tüketicisini bilinçlendirerek, kolay ulaşılabilir ve ekonomik bir marka olmayı amaçlıyor.

Organickid Kurucusu ve Genel Müdürü Merve Akıncı yurt dışındaki projelerin süreceğini belirterek şunları söylüyor: “Satışlarımızın ve işbirliklerimizin yanında dünya genelinde çok sayıda fuara da katılıyoruz. Son olarak ağustos ayında New York’ta düzenlenen Play Time fuarında ürünlerimizle yer aldık. Sahip olduğumuz Fair Trade sertifikası bu fuarda farklı bir bölümde yer almamızı sağladı. Yurt dışındaki organik fuarlardan talepler gelmeye devam ediyor. Buralardaki varlığımızı güçlendireceğiz. Katılmayı planladığımız fuarlar var. Bu yıl ürünlerimizi İtalyanlarla buluşturacağız. 2016 planlarımızda yeni yurt dışı rotalarımız var. Türkiye’deki satışlarımız da yeni koleksiyonlarımız ve sürprizlerimizle devam edecek”

False