GeriEtkinlikler Onun da saçlarına ak düştü!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Onun da saçlarına ak düştü!

Onun da saçlarına ak düştü!

Düşes Kate Middleton’ın beyazlayan saçları dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz halkının göz bebeği Kate Middleton bir yandan iyi bir anne bir yandan da mükemmel bir kraliyet ailesi üyesi olmaya çalışırken zorlanmaya başladı. Prens William ile katıldığı bir etkinlikte saçlarındaki beyazlar göze çarptı.

Önceki gün eşi Prens William ile birlikte bir etkinliğe katılan 33 yaşındaki Middleton her zamanki şıklığı ve zarafeti ile beğeni topladı. Ancak çiçeği burnunda annenin saçlarının özellikle üst kısmında toplanan bembeyaz teller fotoğrafçıların dikkatinden kaçmadı.

Bazı saç tasarım uzmanları hamilelik sırasında bu tür değişimlerin yaşanabildiğini söyleyerek her ak düşen saçın yaşlanma anlamına gelmediğini söyledi.

Bir başka uzman görüşü de Middleton'ın bir yandan oğlu George'a iyi bir anne olmaya çalışıp bir yandan da kraliyet ailesiyle ilgili görevlerini yerine getirirken büyük bir gerilim yaşadığı yönünde.

[fotogaleri=590]

Saçındaki beyaz telleri boyamamayı tercih eden Kate Middleton'ın her zamanki güler yüzünü koruduğu ancak buna rağmen yorgun ve göründüğü de dikkatlerden kaçmadı. Basında konuyla ilgili haberlere yorum yapan bazı okurlar da Middleton'ın saçındaki beyaz telleri biraz sert şekilde eleştirdi.

Sıradan annelerin bile bakımları için gerekli zamanı bulduğunu belirten bu okurlar "Gelecekteki kralın karısını bu şekilde görmekten rahatsız olduklarını" dile getirdiler.

Hürriyet

False