GeriEtkinlikler One Love Fest 12’de geri sayım heyecanı başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

One Love Fest 12’de geri sayım heyecanı başladı!

One Love Fest 12’de geri sayım heyecanı başladı!

Üç gün boyunca Parkorman’da sevilen müzisyen ve gruplar sahne alacak.

Bu yıl 12.’si gerçekleştirilecek olan Efes Pilsen One Love Festival, 20 - 21 - 22 Haziran olmak üzere üç gün boyunca Parkorman’da yine dünyadan ve Türkiye’den sevilen müzisyen ve grupları ağırlayacak. Daha önce Britpop’un efsane ismi “Blur”un sahne alacağının açıklandığı Festival’de, diğer sanatçılar da belli olmaya devam ediyor.

Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen Efes Pilsen One Love Festival, 12. yılında da müzikseverlere unutulmaz bir müzik, eğlence ve festival deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 20 – 21 – 22 Haziran tarihlerinde üç gün sürecek festival, İstanbul’un sevilen etkinlik mekanlarından Parkorman’da gerçekleştirilecek. Indie Rock müziğin yeni nesil temsilcilerinden İngiliz grup Foals ve asıl adı Jean-Christophe Le Saoût olan ve son albümü “Dusty Rainbow From the Dark” ile büyük beğeni toplayan Fransız Hip Hop sanatçısı Wax Tailor, festival coşkusuna eşlik edeceği açıklanan yeni isimler. İkisi de Türkiye’deki müzikseverlerle ilk kez Efes Pilsen One Love Festival aracılığıyla buluşacak olan Foals 21 Haziran’da, Wax Tailor ise 22 Haziran’da sahne olacak.

25 yıldır alternatif rock dünyasının en önemli isimleri arasında yer alan İngiliz grup Blur da, Türkiye’ye ilk kez Efes Pilsen One Love Festival 12 kapsamında gelecek. Vokal ve klavyede Damon Albarn, gitarda Graham Coxon, bas gitarda Alex James ve davulda Dave Rowntree’den oluşan efsane grup müzikseverlerle 21 Haziran akşamı buluşacak.

False