GeriEtkinlikler Olive Farm yeni mağazasını Kuruçeşme’de açtı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Olive Farm yeni mağazasını Kuruçeşme’de açtı

Olive Farm yeni mağazasını Kuruçeşme’de açtı

Doğal güzellikten ilham alanların vazgeçilmezi bu ürünleri bu mağazada!

Organik zeytinyağı ve organik zeytinyağlı ürünlerini üretmek üzere Datça’dan yola çıkan Olive Farm, yeni mağazasını İstanbul Kuruçeşme’de açtı.

1995 yılında Amerikalı bir mühendis sanayici tarafından kurulan, 2005 yılında ise İstanbullu Datçasever bir işadamı tarafından devralınan Olive Farm’ın; tümü organik üretim sertifikalı yaklaşık 400 dönümlük verimli topraklarında yetişen zeytin, badem, portakal ve turunç ağaçlarından üretilen ürünleri, Bahçeşehir Akbatı AVM Mağazası’ndan sonra şimdi de Kuruçeşme’de.

Datça’nın doğasından gelen güzellikleri ve ayrıntılardaki gizli kusursuzluğu Kuruçeşme Mağazası’nda bir araya getiren Olive Farm; organik zeytinyağlı parabensiz doğal bakım ürünleriyle (duş jeli, şampuan, saç kremi, yüz kremi, el ve vücut kremi vb.) tazelenme duygusunu ön plana çıkarıyor.

Uluslararası Organik Tarım Sertifikasına sahip olan ve tamamı Tarım Bakanlığı tarafından yetkili denetim kuruluşlarınca denetlenen Olive Farm, Datça’nın eşsiz doğasından gelen saf ve kaliteli zeytinyağını; zeytinleri, soğuk sıkım prensiplerine dayanarak 28 derece altında sıkarak, yağın içinde bulunan yararlı bileşen ve antioksidanların kaybolmasını önleyerek üretiyor.

Doğal güzellikten ilham alanların vazgeçilmezi

Ege’nin doğal güzelliklerini İstanbul’a getiren Olive Farm; Bahçeşehir Akbatı AVM mağazasından sonra Kuruçeşme mağazasıyla doğal ve organik ürünlere önem verenlerin vazgeçilmezi olacak.

Aynı zamanda İnternet adresinden tüm ürünlerin online satışının da gerçekleştiği Olive Farm’ın, Datça’daki çiftliğinde konfor ve doğallığın bir arada olduğu 5 oda ve 5 suit’ten oluşan bir de GuestHouse’u bulunuyor. Zeytinyağı ve doğa tutkunlarının; yüzlerce çeşit bitki ve ağacın büyüleyici kokuları eşliğinde, doğal ortamlarındaki çiftlik hayvanları ile vakit geçirme ve tüm ürünlerin üretimlerini yakından izleme fırsatını bulduğu GuestHouse; alternatif bir tatilin de adresi. 

www.olivefarm.com.tr

False