GeriAlışveriş Okuldan gelen minikler için leziz sürprizler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Okuldan gelen minikler için leziz sürprizler

Okuldan gelen minikler için leziz sürprizler

Teksüt peynirleriyle çocuklarınıza enfes sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Okuldan gelen çocuğunuz için birbirinden lezzetli peynirlerle zenginleştirilmiş küçük sandviçler hazırlayabilir, ders çalışırken yiyebileceği enfes sürprizler oluşturabilirsiniz. Teksüt; krem peyniri, yöresel peynirleri, taze kaşarı, beyaz peyniri ve daha birçok ürünüyle annelere farklı alternatifler sunuyor.

Farklı peynir çeşitleri ve sebzelerle hazırlanan küçük sandviçler, okuldan gelen miniklerin atıştırma saatleri için lezzetli sürprizler oluşturabilir. Teksüt’ün, yöresel peynirlerden taze kaşara, beyaz peynirden labne ve kaymağa kadar uzanan geniş ürün yelpazesi annelere bu konuda zengin seçenekler sunuyor.

Teksüt’ün yöresel peynirlerini salatalık ve domates dilimleriyle birlikte küçük sandviç ekmeklerinin içine yerleştirebilirsiniz. Ya da Teksüt’ün, sıcacık simitlerin vazgeçilmezi olan, yumuşacık bir kıvama sahip krem peynirini zeytin ezmesiyle birlikte sandviç ekmeğinin içine sürebilirsiniz. Bu sandviçlerin üzerine zeytin ve biber parçalarıyla göz ve gülen ağız yaparak, çocuğunuza aynı zamanda eğlenceli lezzetler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, yüzde 85 peynir ve yüzde 15 çikolatadan oluşan Peynirim Çikolatalı da çikolata tutkunu çocuklarına enfes bir sürpriz yapmak isteyen anneleri bekliyor.

www.teksut.com

False