GeriEtkinlikler Ödevler bitiyor eğlence başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ödevler bitiyor eğlence başlıyor!

Ödevler bitiyor eğlence başlıyor!

Kristal Çocuk Kulübü'nde etüt ve eğlenceli aktiviteler bir arada!

İstanbul Kozyatağı’nda açılan Kristal Çocuk Kulübü, yeni bir konseptle hizmet veriyor. 7-11 yaş grubuna yönelik merkezde çocuklar öğretmenler eşliğinde ödevlerini yaptıktan sonra eğlenceli faaliyetlerle yaratıcılıklarını geliştirirken sosyalleşiyor ve okul stresini üzerlerinden atıyor.

Diğer Etüt merkezlerinden farklı olarak çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerine uygun bir ortam oluşturulan merkezin dekorasyonu da bu amaç doğrultusunda hazırlanmış. Bahçe içinde müstakil bir binada hizmet veren merkezde klasik sınıf ortamı yerine çocukların kendilerini evinde hissetmesi için sıcak bir dekorasyon tercih edilmiş.

Ödevler bitiyor eğlence başlıyor

Kristal Çocuk Kulübü’nde çocuklar okuldan gelince üstlerini değiştirip terlik veya ev ayakkabılarını giyiyor, ardından hep birlikte yemeklerini yiyorlar. Yemekten sonra deneyimli öğretmenler eşliğinde ödevler tamamlanıyor, tek tek kontrol ediliyor. Eksik hissedilen konular varsa pekiştiriliyor. Ödevler bitince eğlence zamanı başlıyor ve çocuklar eğitmenleriyle birlikte yaratıcı drama, ritim, resim, el sanatları, karaoke, bahçe oyunları gibi etkinliklerle bir yandan yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor diğer yandan enerjilerini de yapıcı bir şekilde kullanmış oluyorlar. Kozyatağı’nda merkezi bir konumda bulunan Kristal Çocuk Kulübü, çalışan anneleri düşünerek haftaiçi sabah 7.30’dan 20.00’ye kadar hizmet veriyor.

Kristal Çocuk Kulübü Yönetici Ortağı Asuman Korugan, bu merkezin çocukların, okul sonrasında ödevlerini eksiksiz bir şekilde tamamlaması kadar stresini atıp rahatlaması ve sosyal açıdan gelişmesi konusunda da yardımcı olduğunu, çocukların huzurlu bir ortamda ödevlerini tamamlayıp, çeşitli faaliyetlerle yaratıcılıklarını geliştirirken enerjilerini de harcayabileceklerini belirtiyor.

False