GeriAlışveriş Nuby Göğüs Pompası Seti
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nuby Göğüs Pompası Seti

Nuby Göğüs Pompası Seti

Bebeğini her koşulda emzirmek isteyen anneler için!

Bazen anneler ve bebekler emzirme veya emme problemleri yaşayabilir ya da çalışan anneler emzirme için yeterli zaman bulamayabilirler. Böyle durumlarda Nuby, Göğüs Pompası Seti, her koşulda bebeğini anne sütü ile beslemek isteyen annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

BPA içermeyen yapılarıyla Nuby Göğüs Pompası Seti içinde bulunan programlanabilir elektrikli göğüs pompa, 1 adet 150ml. biberon ve süt saklama kapağı, biberon emziği ve koruyucu kapağı, mikrodalga fırında steril edilebilir seyahat sterilizatörü, 6 adet jelli göğüs pedi ve manuel göğüs pompası kolu; yeni annelere sağlıklı ve güvenli süt sağımı ve saklama imkanı sağlıyor.

Nuby çift etkili göğüs pompası; pilli, elektrikli ve manuel olarak kullanım kolaylığı sağlarken, programlanabilme özelliği sayesinde isteğe göre yavaştan hızlıya veya hızlıdan yavaşa süt sağımı sağlıyor. Emziren annelerin göğüslerinde biriken sütlerin sağılmasına ve süt dolarak acı veren göğüslerin rahatlatılmasına yardımcı oluyor. Göğüs pompası ile düzenli olarak süt sağılması daha fazla süt üretimi sağlıyor. Seyahat sterilizatörü biberon ve biberon aksesuarlarını mikroplardan uzak tutarken, set içinde yer alan jelli göğüs pedleri göğüs uçlarındaki tahrişi önleyerek rahatlık sağlıyor.

Bebeğinizi her koşulda emzirmek istiyorsanız, NUBY Göğüs Pompası Seti'ne tüm seçkin bebek mağazalarından ve eczanelerden ulaşabilirsiniz. 

 www.nubyturkey.com.tr

False