GeriAlışveriş Nuby Doğal Dokunuş Biberonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nuby Doğal Dokunuş Biberonu

Nuby Doğal Dokunuş Biberonu

Biberon, başlığı değiştirelerek suluk olarak da kullanılabiliyor.

Nuby, doğal dokunuş biberonu ile bebek bakım gereçleri dünyasına teknolojik yenilikleriyle imza atmaya devam ediyor. Nuby'nin özellikle yeni doğan bebekler için tasarladığı BPA içermeyen, %100 silikondan üretilmiş sıkılabilen doğal dokunuş biberonu ve çok özel tasarımlı anne göğsü boyutu biberon emziği bebeklerin kullanımına sunuluyor.

Nuby doğal dokunuş (Natural Touch) biberonu; BPA içermeyen, %100 silikonlu yumuşak yapısıyla annenin biberonu hafifçe sıkmasını sağlayarak özellikle yeni doğan bebeğin beslenmesine yardımcı olur. Nuby doğal dokunuş biberonunun %100 silikonlu yapısı içindeki sıvının ısısını daha uzun süre muhafaza etmesini sağlar. Doğal dokunuş biberon emziği anne göğsünün doğal şekline ve boyutuna sahip özel tasarımıyla bebeğin biberona daha çabuk alışmasını sağlar. Emzikteki ve silikon tabandaki çift havalandırma sistemi biberona hava girmesini sağlayarak bebeğin yuttuğu hava miktarını azaltır ve bebeğin emme için daha az çaba harcamasını sağlar. Nuby doğal dokunuş biberonun sadece başlığı değiştirilerek yeni bir ürün elde edilmiş olup suluk veya kaşıklı biberon olarak kullanılabilir. Biberonun kapak kısmı çıkarıldıktan sonra kaynatılabilir ve mikrodalgaya girebilir.

Nuby doğal dokunuş biberonu ile bebeklerinizi huzurlu ve keyifli bir şekilde besleyebilirsiniz. Nuby doğal dokunuş biberonuna tüm seçkin bebek mağazalarından ve eczanelerden ulaşabilirsiniz.

www.nubyturkey.com

False