GeriAlışveriş Nivea’dan çanta boyu kremler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nivea’dan çanta boyu kremler!

Nivea’dan çanta boyu kremler!

İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda...

Günlük kullanım için geliştirilen ve hafif formülüyle sürüldüğü anda emilen Nivea bakım kremleri, cildi, gerginlik ve kuruluğa neden olan soğuk havadan koruyor. Çanta boyu olması sayesinde, gün içerisinde ihtiyaç duyulan her an tekrar uygulanabiliyor.

Nivea Koruyucu Bakım Kremi, kuru ciltleri derinlemesine besleyerek yumuşacık bir cilt sağlıyor. Balmumu içeren gül kokulu yoğun formülü, cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı olurken, ince bir tabaka oluşturarak cildin kurumasını önlüyor.

Nivea Besleyici Bakım Kremi, kuru cildi yumuşatarak nemlendiriyor. Deniz İğdesi ve serbest radikallere karşı koruyucu etkisiyle bilinen E vitamini içeren formülü sayesinde, cildi soğuk havaların olumsuz etkilerinden koruyup besliyor.

Nivea Nemlendirici Bakım Kremi, Aloe Vera ve Jojoba Yağı içeriğiyle yumuşacık pürüzsüz bir cilt sağlarken, hafif formülüyle hızla emiliyor ve yağlı bir his bırakmıyor.

Nivea Soft, Jojoba Yağı ve E vitamininden oluşan hafif formülüyle cildi besliyor, nemlendiriyor ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.

False