GeriAlışveriş Nili Gümüş Takılar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nili Gümüş Takılar

Nili Gümüş Takılar

Koleksiyon, eğlenceli takı partileriyle kullanıcısına ulaşıyor.

Nili Gümüş Takıları, Mimar Elif Barut tarafından çağdaş ve şehirli kadınlar için tasarlanıyor. Samimi ve eğlenceli geçen Nili Takı Partileri ile de kullanıcılarına ulaşıyor.

Nili, Mimar Elif Barut’un çocukluğundan bu yana içinde bulunduğu farklı kültürlerin birikimini, eğitimini aldığı modern tasarım ilkeleri ile yorumlayarak yarattığı gümüş takıların ismini Nil Nehri’nin renginden alan markası.

Nili Takıları’nın Öyküsü

Elif Barut’un 10 sene önce kendi kullanmak üzere tasarladığı takılar, önce bir İtalyan hazır giyim firmasının dikkatini çekiyor ve takılar bu firma için üretilerek mağazalarında satılmaya başlanıyor. Ürünleri yurt dışında Brian Ferry’nin karısına, Ürdün Kraliyet Ailesi’nden prenseslere kadar ulaşıyor. Kraliçe Rania’ya kemer tasarlıyor. Tüm bunlar olup biterken Kapalıçarşı ve Moda’daki atölyeleri gelişiyor.

[fotogaleri=68]

Kararmayan ve Uzun Süre Kullanılabilen Takılar

Nili Takıları, Avrupa’nın önde gelen markalarının tercih ettiği gibi 925 ayar gümüşten “Rodyum” kaplanarak üretilmeye başlanıyor. Rodyum kaplanan gümüşler kararmıyor, dolayısıyla tasarımların uzun süre atölyeden ilk çıktığı güzellikte kalabilmesine imkan veriyor. Rodyumun antialerjik özelliği ise sadece altın kullanabilen hanımların gümüşü de kolaylıkla kullanabilmesini sağlıyor. Nili’nin kalitesi, yurt dışı tasarım firmaları ile işbirliğini beraberinde getiriyor. İrlanda, İngiltere, Belçika derken Nili ürünleri uluslararası platformda sesini duyurmaya başlıyor.

Takı Partileri

Nili takıları Aralık ayından beri Avrupalı birçok tasarımcının tercih ettiği satış şekli olan “Takı Partileri” yolu ile kullanıcısıyla buluşuyor. Tasarımcı ve kullanıcının interaktif bir ortamda bir araya gelmesi, samimi ve eğlenceli bir ortamda takıların denenebilmesi, sadece tasarım değil, her konudaki fikir alışverişleri, Nili koleksiyonunun ruhunun Nili’yi beğenenler tarafından şekillenmesine olanak veriyor, Nili’yi canlı tutuyor.

Nili Koleksiyonu'nu görmek ve Takı Partileri hakkında detaylı bilgi almak için www.nilisilver.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

False