GeriAlışveriş Neutrogena ayak kremleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Neutrogena ayak kremleri

Neutrogena ayak kremleri

Bu yaz herkes ayaklarına baksın!

Dermatologlarla beraber geliştirilmiş Neutrogena® Ayak Kremleri ile kuruluk, topuk çatlakları ve nasır problemlerine kolayca son vermek mümkün. 

Gliserinle zenginleştirilmiş yapısı ile cildi sararak en kuru ciltlere anında ve uzun süreli rahatlama hissi sağlayan Neutrogena® Ayak Kremleri’nin etkisi, beş yıl boyunca yapılan klinik testler ile kanıtlanmıştır. 24 saat boyunca etkili olan Neutrogena® Ayak Kremleri yağlı veya yapışkan bir his vermez; özel formülü cilt tarafından kolayca emildiğinden çoraplarda kalıntı bırakmaz ve leke yapmaz.

Sağlıklı ve pürüzsüz ayaklara sahip olmak isteyenlerin tercihi Norveç Formüllü Ayak Kremleri; kuruluk, topuk çatlakları ve nasır problemleri ile başa çıkan 3 farklı seçeneğe sahiptir.

Kurumuş/hasar görmüş ayaklar için Neutrogena® Ayak Kremi

Ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağlayan Neutrogena® Ayak Kremi, ayak üzerinde sertleşmiş, pürüzlü bölgelerin ve çatlakların oluşumunu azaltır. Ayak derisi rahatlar, düzenli kullanım ile yumuşak ve pürüzsüz yapısını uzun süre korur.

Çatlak topuklar için ayak kremi

Kullanıldığı ilk günden itibaren çatlak topuklar üzerinde gözle görülür sonuçlar elde edilen Neutrogena® Çatlak Topuklar İçin Ayak Kremi, cildi fark edilir derecede yumuşak ve pürüzsüz hissettirir. İçerdiği pantenol sayesinde ayakları rahatlatırken, formülündeki sodyum hiyalüronat ve gliserin ile cilde doğal nemini geri kazandırır. Ayrıca, cildin esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olan allantoin içerir.

İşte yumuşacık topuklar, sağlıklı ve güzel ayaklar için öneriler:

1.      Çok sert tabanlı sandaletler, parmak arası terlikler ayak derisini sertleştirir. Sandalet, terlik seçerken yumuşak tabanlı olanları seçin.

2.      Kuruyan ayak esnekliğini kaybeder ve düzenli bakım yapılmadığında çatlaklar görülmeye başlar. Ayaklarınızı 24 saat boyunca etkili, kolayca emilen bir ayak kremi ile nemlendirmeyi günlük bakım rutininize ekleyin.

Her gün yatmadan önce, ayak bakım kremi kullanmak, yumuşak ve bakımlı ayaklara kavuşmanın en kolay yoludur.

3.      Yorucu ve sıcak bir günün ardından ılık suyla yapacağınız 15-20 dakikalık bir ayak banyosu, ayaklarınızın yumuşaması ve rahatlamasına yardımcı olur. Ayrıca, haftada bir kez ponza taşı ile ayağınıza masaj yapmak, ölü derilerden kurtulmanızı sağlar.

4.      Ayakkabı seçimine dikkat edin. Uzun süre yüksek topuklu ayakkabılar ya da rahatsız ayakkabılar giymek, ayak tabanında sürtünme ve baskıya neden olabilir, bu bölgede oluşan tahrişe karşı cilt kendini korumak için kalınlaşır ve nasır oluşur.

5.      Güneşten korumayı unutmayın. Özellikle plajda çıplak ayak dolaşırken ya da açık sandaletler içinde, ayaklarınız da güneş ışınlarından etkilenir. Güneş ışınlarından korunmak için yüksek koruma faktörlü bir krem kullanın.

False