GeriAlışveriş NESQUIK® Yenilendi! Şimdi Çocuklar CAPCANLI!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

NESQUIK® Yenilendi! Şimdi Çocuklar CAPCANLI!

NESQUIK® Yenilendi! Şimdi Çocuklar CAPCANLI!

Her şey çocuklar için! Çünkü onlar sadece bir kez büyüyecek.

Süt her yaşta ihtiyaç duyulan temel besinlerden biridir ve gelişim çağındaki çocukların beslenmesinde mutlaka yer almalıdır.

Ömür boyu sürdürülmesi gereken bu alışkanlığı kazandırmak ve sütü sevdirmek için geliştirilen dayanılmaz çikolata tadındaki NESQUIK, şimdi yenilenen “Capcanlı” içeriğinde B1,B3,B5,B6,B9,C ve D vitaminleriyle fosfor, magnezyum ve çinko minerallerini barındırıyor.

NESQUIK Capcanlı’nın içeriğindeki bazı vitamin ve mineraller vücut tarafından üretilemediğinden, bu öğeler mutlaka günlük olarak besinler yoluyla alınmalıdır.

NESQUIK® Yenilendi Şimdi Çocuklar CAPCANLI

Magnezyum vücutta doku oluşumuna yardımcı olur ve enerji metabolizmasında kritik bir rol oynar. Özellikle sütteki kalsiyum ile beraber çocuğunuzun cıvıl cıvıl olmasına, gün boyunca yediği besinleri etkin olarak kullanmasına yardımcı olur. Magnezyum eksikliği ise kronik yorgunluğa ve kas ağrılarına neden olabilir.

Çinko, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, davranış ve öğrenme performansının artması, büyüme ve gelişim için çok önemli bir mineraldir. Bağışıklık sisteminin askerleri olan akyuvarların oluşmasında payı olan çinko özellikle çocukluk çağında hastalıklara karşı direnç kazanmaya yardımcı olur.

• D vitamini, kalsiyum ve fosfor emilimini düzenleyerek kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini sağlar. Kemik ve diş gelişimi üzerindeki etkileri nedeniyle özellikle bebekler ve büyüme çağındaki çocuklarda D vitamini ihtiyacını karşılamak çok önemlidir. D vitamininin en iyi kaynağı güneştir. NESQUIK Capcanlı ile hazırlanmış bir bardak süt de çocuğunuzun yeterince D vitamini almasına yardımcı olur.

NESQUIK Capcanlı, sütün faydalarını destekleyen zengin içeriğinin yanı sıra tüm NESQUIK, ürünleri gibi 4-12 yaş arası çocukların beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilmiştir. Böylelikle NESQUIK ürünlerinde şekerden gelen enerji, çoçukların günlük ortalam enerji ihtiyacının %3’ünü aşmaz.

Bütün bu özellikleriyle NESQUIK Capcanlı, çocuklara sütü sevdirerek içirirken sütün faydalarını da destekleyen sağlıklı bir alternatiftir.

Her şey çocuklar için, çünkü onlar sadece bir kez büyüyecek. 

Ayrıntılı bilgi www.nesquik.com.tr 'de

False