GeriSağlık Ne yediğini biliyor musun?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ne yediğini biliyor musun?

Ne yediğini biliyor musun?

GDO: Saatli bomba

Moleküler biyoloji üzerine bilimsel ilerleme, doğayı daha iyi anlamamızı sağlayıp yeni tıbbi araçlar yaratarak hastalıklara çare bulunmasını sağlıyor. Buraya kadar gayet iyi ama aynı teknoloji, ticari çıkarlar tarafından dünyanın dev genetik bir denek haline gelmesini sağlıyorsa orada durup biraz düşünmemiz gerekli!

Hepimiz yaşamak için beslenmek zorundayız. Peki, o iştahla yediğimiz yemekler birer düşmana dönüşüp, bize hayat vermek yerine sağlığımızdan ediyorsa?

Biyolojik çeşitliliğin ve çevre bütünlüğünün devamı bizim hayatta kalmamız için çok önemli. Fakat ekolojik dengenin ve gıdanın güvenliği ancak genetiğiyle oynanmamış sağlıklı, doğal gıdalar yoluyla sağlanabilir.

Ülkemiz her köşesinden bereket fışkıran bir ülke. Ne bizim, ne çocuklarımızın ne de hayvanlarımızın genetiğiyle oynanmış organizmalara ihtiyacı yok. GDO’lar sofralarımızı işgal ederken, bize tahmin dahi edemeyeceğimiz alerjiler, hastalıklar da taşıyabilir.

Çok geç olmadan kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi korumak için yemezler.org’u ziyaret edip, GDO’ya karşı bir imza atarak sesimizi duyuralım ve GDO’lara hayır diyelim.

False