GeriAlışveriş Name It Kış İndirimine Başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Name It Kış İndirimine Başladı!

Name It Kış İndirimine Başladı!

Bestseller çocuklarınızı da düşündü!

Kış indirimiyle %50’ye varan fiyat avantajı sağlayan Name it, farklı yaş gruplarına yönelik Newborn, Mini ve Kids isimli 3 ayrı koleksiyon hazırlıyor.

Name it Newborn Koleksiyonu: 0 - 6 ay

Name it newborn, günün modasını özenle yorumlayarak, yumuşak ve konforlu kıyafetleri bebeklerin kullanımına sunuyor. Duruluk, özen ve güven temalı Name it Newborn koleksiyonu; bir bebeğin oynarken, uyurken, gezerken tüm hareket özgürlüğü göz önünde bulundurularak tasarlanıyor ve şirinliğine şirinlik katıyor. Name it giyen bir bebek, daha bezliyken bile stil sahibi olduğunu gösteriyor.

Name it Mini: 1- 3 yaş

Name it Mini, dünyayı yeni keşfeden miniklere, eğlenceli ve oyuna hazır kıyafetleriyle bu imkanı veriyor. Keyif, hayal ve keşif temalı Name it Mini koleksiyonu konfor, işlev ve dayanıklılık özellikleri ile çocuklara her an her ortama uyacak kombinler sunuyor.

Kids: 2-10 yaş / 4-12 yaş

Name it Kids, enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen, tarz konusunda yeterince fikir sahibi olan çocuklar için birebir koleksiyonlar sunuyor. Özgürlük, enerji ve stil temalı Name it Kids koleksiyonu hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyan ama ne giyeceğine kendisi karar veren yaş grubunun rahatlık ve sıra dışı detaylar gibi zor taleplerini karşılıyor.

Name it ürünleri Bestseller multibrands mağazalarında Vero Moda, Jack&Jones, Pieces, Only markaları ile birlikte yer alıyor. Name it ürünlerinden çocukları için alışveriş eden anne babalar kendileri için de alışveriş yapmanın konforunu yaşıyorlar.

www.bestseller.com 

False