GeriEtkinlikler My Little Pony resim yarışması başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

My Little Pony resim yarışması başlıyor!

My Little Pony resim yarışması başlıyor!

Minik ressamlar yeteneklerini sergiliyor…

Çocukların en sevdiği oyuncaklardan My Little Pony’nin resim yarışması başlıyor. ‘’Arkadaşlık Sihirlidir’’ konulu yarışmada minik ressamlar hayal güçlerini ve yeteneklerini sergiliyor. Minik ressamlar, yarışmaya katılıp çok özel hediyeler kazanabiliyor.

Miniklerin en iyi arkadaşı Pony’ler arkadaşlığın sihrini herkese gösterdi, şimdi bu sihri resme dökme zamanı geldi. My Little Pony Resim Yarışması’nda Pony’lerin renkli dünyası resimlere taşınıyor. “Arkadaşlık Sihirlidir” konulu yarışmada minikler hayal güçlerini kullanıyor, yeteneklerini sergiliyor.

Yarışmaya 4-6 yaş aralığındaki çocuklar katılabiliyor. Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmanın serbest olduğu yarışmada minik ressamlar arkadaşlığın gücünü resim kâğıdına aktarıyor. 

Yarışmada ilk 3’e girenler Joker’den hediye çekinin sahibi oluyor. İlk 10’a girenlerin armağanı da My Little Pony ürünlerinden oluşan dev bir hediye paketi.

Son başvuru tarihi 30 Haziran olan yarışmada resimleri postayla göndermek veya Joker mağazalarına bırakmak yeterli oluyor. 

False