GeriEtkinlikler My Lıttle Pony Resim Yarışması başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

My Lıttle Pony Resim Yarışması başladı!

My Lıttle Pony Resim Yarışması başladı!

Minik ressamlar, My Lıttle Pony Resim Yarışması’nda arkadaşlığın sihrini çiziyor.

Miniklerin en sevdiği markalardan My Little Pony’nin resim yarışması başlıyor. Arkadaşlık Sihirlidir temalı yarışmada minik ressamlar yeteneklerini sergiliyor. Pony’lerden arkadaşlığın sihrini öğrenen minikler, öğrendiklerini resmederek yarışmaya katılıp çok özel hediyeler kazanabiliyor.

Miniklerin en iyi arkadaşı Pony’ler arkadaşlığın sihrini herkese gösterdi, şimdi bu sihri resme dökme zamanı geldi. My Little Pony Resim Yarışması’nda Pony’lerin renkli dünyası resimlere taşınıyor. “Arkadaşlık Sihirlidir” konulu yarışmada minikler hayal güçlerini kullanıyor, yeteneklerini sergiliyor.

My Lıttle Pony Resim Yarışması başladı

Yarışmaya 4-6 yaş aralığındaki çocuklar katılabiliyor. Her türlü resim ve boya malzemesini kullanmanın serbest olduğu yarışmada minik ressamlar arkadaşlığın gücünü resim kâğıdına aktarıyor.

My Lıttle Pony Resim Yarışması başladı

Yarışmada ilk 3’e girenler Joker’den hediye çekinin sahibi oluyor. Yarışmanın birincisi 1500 TL, ikincisi 1000 TL, üçüncüsü de 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. İlk 10’a girenlerin armağanı da My Little Pony ürünlerinden oluşan dev bir hediye paketi.
Son başvuru tarihi 30 Haziran olan yarışmada resimleri postayla göndermek veya Joker mağazalarına bırakmak yeterli oluyor.
Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler www.ponydunyasi.com’da! 

False