GeriAlışveriş Mutfaklarda Modernizmin Etkisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mutfaklarda Modernizmin Etkisi

Mutfaklarda Modernizmin Etkisi

Mutfaklarda harcanan zaman artık daha kısa!

1973’ten bugüne mutfaklarınızın vazgeçilmezi olan Emsan, zarif çizgilerini modern tasarımlarla bütünleştirerek oluşturduğu “Yakamoz Tencere Seti” mutfakların gözdesi oluyor.

Sofralarda sabırsızlıkla beklenen doyumsuz lezzetteki yemekler Emsan’ın yeni Yakamoz tencerelerinde pişiyor. Yakamoz setinde yer alan tencerelerin yalın, silindirik ve parlak paslanmaz çelik gövdesi çeliğin ihtişamını mutfaklara taşıyor. Düz ve kalın cam kapağı ise sadeliğin ışıltısını artırıyor.

Emsan Yakamoz’un ısıyı tencerenin içine hapseden “Enerji Kapsül” tabanı sayesinde en düşük ısıda bile yemeklerinizi pişirebilirken, her türlü ocakta en iyi performansı elde edebilirsiniz. Tencerelerin içinde yer alan hacim ve seviye göstergeleri ise kadınların bir numaralı yardımcısı. Yemeklerinizin tam tarifine göre hazırlanması için özel olarak dizayn edilen gösterge çubukları yemeğinizin tam ölçülerinde pişmesine olanak sağlıyor.

Paslanmaz çelik döküm yan sapları sayesinde ise tencereniz uzun süre ocağın üstünde kalsa dahi eliniz yanmıyor. Üstelik dilerseniz tencerenizi fırında bile kullanabilirsiniz. Emsan Yakamoz, paslanmaz çelik gövdesi ile bulaşık makinesinde rahatça yıkanabiliyor.

Yakamoz 8 Parça Set:

18cm/2.5 lt Derin Tencere
20cm/3.5 lt Derin Tencere
24cm/6 lt Derin Tencere
26cm/4 lt Karnıyarık Tenceresi’nden oluşmaktadır.  

False