GeriAlışveriş Mükemmel hediyeyi seçmeye yardımcı beş tavsiye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mükemmel hediyeyi seçmeye yardımcı beş tavsiye

Mükemmel hediyeyi seçmeye yardımcı beş tavsiye

Braun ile sevdikleriniz için en doğru hediyeyi bulabilirsiniz...

Özel günlerde hediye edeceğiniz Braun ürünleriyle ne kadar düşünceli olduğunuzu ve sevdiklerinizin ihtiyaçlarını ne kadar iyi anladığınızı gösterebilirsiniz.

Hediye uzmanı Robyn Spizman, sevdiklerinize en iyi hediyeyi almanıza yardımcı olmak için kadınlara ve erkeklere yönelik beş tavsiye sunuyor ve hediye almayı stresli bir iş olmaktan çıkarıyor. Spizman, "İlişkinizin yakınlığını gerçek anlamda gösteren hediyeler genelde son derece kişisel hediyelerdir. Hediyenin verildiği kişi bunun kendi ilgi alanlarına uygun, daha önce bahsettiği ve kendisini yansıtan bir hediye olmasını ister" diyor.

MÜKEMMEL HEDİYEYİ SEÇMEYE YARDIMCI BEŞ TAVSİYE

Make it Memorable isimli hediye kitabının yazarı ve Hediye Uzmanı Robyn Spizman mükemmel hediyeyi seçmenize yardımcı olacak beş tavsiyede bulunuyor.

  • Dinleyin - İlgi alanlarını ve sevdikleri şeyleri söylerken onları dinleyin. Böylece ilgilendiği bir hediye alabilirsiniz.
  • En iyi (ve en kötü) hediyeler – Şu ana kadar kendilerine verilen en iyi ve en kötü hediyeleri sorun. Öğreneceğiniz şeyler doğru hediyeyi seçmenize yardımcı olacaktır.
  • Kişilerin ilgi alanına giren ve zaman kazanmasına yardımcı olan bakım ürünleri gibi pratik hediyeler her zaman çok sevilir.
  • Sorun – Çocukken her zaman ne istediğimizi sorarlardı, hatırlıyor musunuz? Artık birer yetişkin olabiliriz ama hala sorabiliriz; mesela üç şey söylemesini isteyin ve birini seçerek alın. Böylece hala ne alacağınızı merak ediyor olacak.
  • Alacağınız hediyenin pahalı olmasına gerek yok, yukarıdaki tavsiyelere uyarak her halükarda kabul edilebilir, son derece kişisel bir hediye almış olacaksınız.

HAYATINIZDAKİ ÖZEL KADIN İÇİN EN İYİ 5 HEDİYE…

Silk-Epil 9 /9527

Braun Silk-epil 9’un yüzde 40 daha geniş epilasyon başlığı, ağdanın alamadığı en kısa tüyleri bile tek harekette daha fazla alarak uzun süreli bir güzellik sunuyor. Yüksek frekanslı masaj başlığıyla epilasyon artık daha keyifli ve daha acısız hale geliyor. Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun’un en iyi epilatörü olan ürün, hediyesi olan duş radyosu ile harika bir yılbaşı hediyesi seçeneği olarak karşınıza çıkıyor.

Silk-epil 5/5541

Sevdiklerinize pürüzsüz bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Kusursuz tenini “hayat kurtaran” elbiselerin ardına saklayan kadınları yüreklendirecek ve onlara risk alma cesareti verecek Braun Silk-épil 5 Islak ve Kuru, epilasyona yeni başlayan kadınlara özgür olmanın inceliklerini öğretiyor. Islak ortamda yapılan epilasyonun acıyı %30 oranında azaltması yeni Silk Epil 5’in ıslak çalışmasının en önemli sebebi. Sevdikleriniz, dört haftaya kadar süren pürüzsüz cildin özgürlüğünün tadını Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun Silk-épil 5 ile çıkarsın.

Face 832e

Dünyanın ilk 2’si 1 arada yüz epilatörü ve temizleme cihazı olan Braun Face ile hem de doğal, hem de kusursuz görünebilirsiniz. Portföyüne 3 yeni fırça ekleyen Braun Face, yepyeni güzellik fırçalarıyla tüm kadınlara kişiselleştirilmiş cilt bakımının keyfini yaşatıyor. Braun Face’in Ekstra Hassas Fırça, Peeling Fırçası ve Makyaj Süngeri seçenekleriyle kişisel cilt bakımınızı yaparak ışıltınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Braun PowerPerfection 5 Saç Kurutma Makinesi

Saçlarını kuruturken yatıştırmakta zorlananlar için Braun PowerPerfection harika bir seçim. Hızlı ve zahmetsizce sonuç almak için etkileyici gücü hafif tasarımla birleştiriyor. Ayrıca difüzör parçası da bulunuyor. Ultra güçlü, ultra kompakt ve ultra hafif bu saç kurutucusuyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Satin Hair 5/ST550

Farklı stiller denemeyi seven sevdikleriniz için Braun Satin Hair 5, birçok farklı stili deneme imkanı sunuyor. Yumuşak ve çekici bukleler, havalı dalgalar, kıvrık uçlar ve dümdüz saçlar için ideal bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. Aynı zamanda Braun Satin Hair 5, gelişmiş ısı ayarı ve yüzde yüz oynar seramik oynar plakaları sayesinde gelişmiş saç koruma özelliğine de sahiptir.

HAYATINIZDAKİ ÖZEL ERKEK İÇİN EN İYİ 5 HEDİYE…

Series 7/799 cc

Dünyanin 1 numaralı folyo tıraş makinasından, YENİ akıllı sonik teknolojisiyle Braun Series 7 tıraş makinesi,10.000 mikro titreşim ile her bir dokunuşta daha fazla sayıda kılın yakalanmasına yardımcı oluyor ve hem ıslak hem kuru kullanımı ile kusursuz ve rahat bir tıraş deneyimi sunuyor. Braun’un en etkili ve iyi tıraş makinası ile sevdiklerinizi sevindirin.

Series 5/5040

Braun Series 5, cilt rahatlığından ödün vermeden yüksek performans bekleyen erkekler için ideal bir hediye seçeneği… FlexMotionTec teknolojisi ile cilde daha az basınç uygulanarak etkin tıraş sağlanıyor. Hem ıslak, hem de kuru kullanılabilen tıraş makinesi, uzun süreli mükemmel yakın tıraş içi farklı yönlerde uzayan inatçı kılları hatta en kısa kirli sakalları bile yakalıyor.

Series 3/3040

Yenilikçi MicroComb teknolojisinin cilde sağladığı mükemmel konfor ve uyumla hiç olmadığı kadar hızlı tıraş sunan Braun Series 3, günlük rutinini zaman engeline takılmadan gerçekleştirmek isteyen erkeklere hitap ediyor. Islak ve kuru kullanım sunan tıraş makinesi, her dokunuşta hem kısa hem de uzun tüyler kesildiği için tıraş zamanı azalıyor, ciltte meydana gelebilecek olası tahrişler de minimum seviyeye iniyor.

WaterFlex

Su, köpük ya da jel üzerinde kayması için hazırlanan Braun WaterFlex, döner başlığı sayesinde cildin her yanında rahatça hareket ederek tıraşın neden olduğu sürtünmeyi en aza indiriyor. Cildi rahatlatan ve canlandıran Braun WaterFlex en az çaba ile en fazla konforu sunarak tıraştaki neredeyse tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

cruZer6 beard&head

Erkekler için tıraş olmak artık sıkıcı bir rutin olmaktan çıkıyor. Saç ve sakalı tam olarak istenilen şekle getirme imkanı sunan Braun cruZer6 beard&head, stil sahibi tüm babalar için harika bir hediye alternatifi! Bir parmak dokunuşu ile hassas uzunluk ayarı yapabilmeyi sağlayan Braun cruZer6 beard&head 6 ayrı uzunluk seçeneği, ayarlanabilir tarağı ve tıkla&kitle işlevi ile istediğiniz uzunlukta bir kesim için olağanüstü performans sunuyor.

False