GeriAlışveriş Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle!

Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle!

Manikürünüzü bu set ile evde kolayca yapabilirsiniz.

Eller kadınların en güzel mücevherlerinden biridir. Her zaman yumuşacık, bakımlı ve bir mücevher kadar ışıltılı görmek isterler. Barielle’in geliştirdiği özel kuru manikür ürünleri ile tırnak etleriniz ve elleriniz mükemmel bir görünüme kavuşuyor.

Tırnakların sağlıklı uzaması ve iyi beslenmesi için sağlıklı tırnak etlerine sahip olmak gereklidir. Tırnak etleri metal cisimlerle itmek veya kesmek onları sertleştirir ve cansızlaştırır. Amerika’da manikür salonlarında yasaklanmış olan kesme yöntemi, yeterince sterilize edilmeden kullanılan aletler yüzünden birçok bulaşıcı hastalığın yayılmasına sebep olabiliyor. Kuru manikür ise ıslak manikürün taşıdığı enfeksiyon risklerini taşımıyor.


60 Saniyede Manikür Pedikür

Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle

Tamamen doğal çok yönlü spa tedavisi için ölü deniz tuzları ve temel yağlar içeren bu ürün; ölü derileri yavaşça soyarak, tırnakları besler, nemlendirir ve korur. Anında pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Kuru, çatlamış, sertleşmiş ellere ve ayaklara uygulanırken, topuklara, dizlere ve dirseklere de rahatlıkla uygulanabilir. Haftada bir kez ellerin üzerine bol miktarda alınıp tırnak ve tırnak eti çevresine dairesel hareketlerle 60 saniye masaj yapılarak uygulanır. İçerisindeki ölü deniz tuzları, aynı zamanda ellerinize peeling etkisi yaparak pürüzsüz ve sağlıklı ellere kavuşmaya yardımcı olur.


Tırnak Eti Giderici

Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle

Kuru, pürüzlü, sert, şekilsiz tırnak etlerini yumuşatır. Tırnak etlerini yumuşatarak, tırnakların daha sağlıklı uzamasını sağlar. Tırnak etine uygulanarak 2-3 dk bekletiliyor. Yumuşakça tırnak etlerinizi tahta çubukla geriye doğru itilir ve ılık sabunlu su ile çalkalanır.


Barielle Yoğun Bakım El Kremi

Mücevher gibi ışıldayan eller için Barielle

Sert, kuru, çatlak yıpranmış eller için yağsız, ciltte devrim kabul edilen Yulaf(Oat) Beta Glucan içeriği ile yoğun nemin en derinlemesine işleyerek ellerin yumuşamasını sağlar ve kurumasını önler. Yulaf (Oat) Beta Glucan, özgün bir bileşen olup, doğal yulaf özlerinden elde edilmektedir. Bu sayede tahriş edici özellik taşımayıp, en hassas ciltler için bile rahatlıkla kullanılması tavsiye edilir.

False