GeriAlışveriş Mon-ReveBijoux online satışına başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mon-ReveBijoux online satışına başladı!

Mon-ReveBijoux online satışına başladı!

Takı-tasarım sektörünün Türkiye’deki öncülerinden olan Mon-ReveBijoux online satışına başladı. Şıklığına önem veren ve her daim kendi tarzını yaratan kadınlar için özel tasarlanan takılar, online mağaza üzerinden tek tıkla sipariş verilebilecek.

Özel tasarım takı alışverişinin vazgeçilmez adresi olan Mon-ReveBijoux, herkesin beklediği online satışlarına başladı. Koleksiyonunda bulunan göz alıcı tasarımlara herkesin ulaşmasını hedefleyen Mon-ReveBijoux, online mağazacılık konseptiyle hızlı ve güvenli alışveriş seçeneği sunuyor.

Mon-ReveBijoux online satışına başladı

Sezonun yeni trendi inci ile doğal taşların uyumu; kolyeden bileziğe, yüzükten küpeye kadar geniş ürün yelpazesiyle moda severlerin kalbini çalacak. Turkuaz, Mercan, Agat ve Quartz gibi değerli taşlardan oluşan koleksiyonlar doğanın yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Turkuaz taşlarla bedeninizi yenilerken mercanın ihtişamıyla enerjinizi yükselteceksiniz. Agat ve Quartz ile de sıra dışı ve modern bir güzelliğe sahip olacaksınız.

Mon-ReveBijoux online satışına başladı

Hem stil hem de pozitif enerji katan takılara eshop-mon- reve.net adresinden tek tıkla ulaşarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.Dilediğiniz modeli inceleyerek Türkiye’nin her yerinden sipariş verme olanağı sunan Mon-ReveBijoux, moda tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek. Ayrıca internet sitesi üzerinden alışveriş keyfini yaşarken diğer yandan da Mon-Reve trendlerini takip edebileceksiniz. Online sipariş vererek artık bulunduğunuz ortamda doğal taşların pozitif etkileri ve MonReve’in özgün tasarımlarıyla her ortamda göz kamaştıracaksınız!

False