GeriAlışveriş Momidea İzmir, dünya markalarıyla kapılarını açtı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Momidea İzmir, dünya markalarıyla kapılarını açtı!

Momidea İzmir, dünya markalarıyla kapılarını açtı!

Anne adaylarının ve yeni annelerin ihtiyacı olan her şey burada!

ICGROUP bünyesindeki DEICHIC Distribution Agency yepyeni bir mağazacılık konsepti ile Alsancak İzmir’de kapılarını açtı. MOMIDEA ALSANCAK mağazası hamilelikten başlayarak emzirme döneminin sonuna kadar anneler ve 0-6 yaş çocukları için ihtiyaç duyulan her ürünü bünyesinde barındırıyor.

Anne adaylarının ve yeni annelerin konforu sağlayan kıyafetler, USDA sertifikalı yenilebilir içerikli organik kozmetik ürünler, göğüs sarkmasını önleyen sütyenler, çocukların zihinsel gelişimini teşvik eden yaratıcı oyunlar, oyuncaklar, 0-6 yaş bebek ve çocuklara yönelik birbirinden şık kıyafet tasarımları, bebeğin hassas tenine göre tasarlanmış organik hastane çıkışları, zengin çeşidiyle hamile anne terlikleri ve çocuk ayakkabıları, hijyenik emzikler, kendinden ısıtmalı biberonlar, mayolar, hijyenik temizleyiciler, hamilelik döneminde kullanılan cilt bakım ürünleri, selilüt önleyiciler ve tamamlayıcı yüzlerce ürün ve marka ile ailelerin güvenli alışveriş yapacağı odak noktası olacak.

[fotogaleri=738]

12 Nisan’da kapılarını açan mağaza ihtiyaca yönelik seçkin ürünlerle anne, bebek ve çocuklar için her bir kategorideki en doğal, faydalı ve fonksiyonel ürünü tek bir noktada sunuyor.

MOMIDEA, doğum yapan aileye verilecek hediye seçiminde de aranan bir nokta olacak; MOMIDEA hediye kartları ile aileler özgürce hediye seçimlerini kendileri yapabilecekler. Mağazaya kadar gidemeyenler için online alışveriş sitesi de organize edilmiş.

www.momidea.net

www.e-momidea.net

Adres: Şair Eşref Bulvarı No: 58

Alsancak/İzmir

Momidea Hakkında

2009 yılında dünyada ilk kez hamilelik ve emzirme fonksiyonlarını tek kıyafette birleştirerek fark yaratan bir koleksiyona sahip MOMIDEA, anne, bebek ve 0-6 yaş çocukların ihtiyaçlarını analiz ederek tüm dünyada bu ihtiyacı karşılayan doğal, fonskiyonel ve faydalı ürünleri bir araya getirdi. Hamilelik döneminden başlayarak, doğum, emzirme ve 0 – 6 yaşına kadar bir ailenin ihtiyaç duyabileceği bu ürünler tek tek özenle seçilerek tüketiciye sunuluyor. 

Perakende ve mağazacılıktaki 10 yılı aşkın iş tecrübesi ve nitelikli bir iş geliştirme ekibinin ürünü olan MOMIDEA mağazacılık konsepti mottasındaki "Anneler Rahat, Bebekler Mutlu.." sloganını hayata yansıtmak üzere kurulmuş olup tüm çalışmalarını bu eksende yürütmektedir.

Anne adayının hamilelik döneminden başlayarak, doğumla birlikte emzirme döneminin sonuna kadar ihtiyaç duyacağı her türden ürünü analiz etmek ve bu ihtiyaca karşılık gelecek şekilde sunmak Momidea’nın ana gayesidir.

Momidea, ürünleri ile dokunduğu kitlenin anneler, bebekler ve çocuklar olduğunun bilinciyle, kullanım kolaylığını içeren tasarımlardan başlayarak, bünyesinde bulundurduğu dünya markalarının seçiminde ve sunumunda "anne titizliği" sorumluluğu taşımaktadır. Bu amaçla her bir ürün tüketiciye sunulmadan önce daha ar-ge aşamasında her bedenden, her seviyeden, her iklim ve hemen her cilt tipine uygun deneklerden oluşan gruplarla titizlikle denemeler yapılarak geniş bir analiz sürecinden geçirilmektedir.

Momidea, tüm dünyadaki anne, bebek ve çocuk için üretilen ve onlar için fayda odaklı her türlü gelişmeyi takip ederek müşterileriyle buluşturmada "öncü" kimliğiyle çalışmalarını sürdürmektedir.                    

False