GeriAlışveriş Momidea Hamile ve Emzirme Kıyafetleri ile Rahat ve Şık olacaksınız
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Momidea Hamile ve Emzirme Kıyafetleri ile Rahat ve Şık olacaksınız

Momidea Hamile ve Emzirme Kıyafetleri ile Rahat ve Şık olacaksınız

Hamilelikte de devam eden sosyal yaşamınızı es geçmeyin!

Günümüzde pek çok anne adayı, belki de zorunluluktan hamileliğinden önceki özgün giyim tarzını rafa kaldırmakta hatta bu süreç doğum sonrasındaki birkaç aya kadar bile sürmektedir. Peki, bu durum anne adaylarını ne yönde etkiliyor?

Gerçekte hamilelikte de devam eden sosyal yaşam nispeten es geçiliyor ve albümleri büyüyen göbek fotoğraflarından başka pek az anı ekleniyor. Oysa düşünüldüğünde bu özel zamanın belgeleri olan fotoğraflar albümleri anlamlı kılmakla kalmayacak, doğacak çocuğa da şimdiden hazırlanan birer armağan olarak kalacaklar.

İşin psikolojik yönünü ve bebeğin anne karnındaki ruhsal ve fiziksel gelişimini de göz ardı etmemek gerekiyor. Uzmanlar hamilelik döneminde anne adayının rahatlığının bebeğin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkısını işaret ederek hamilelikteki giyim seçiminde özenli olunmasını tavsiye etmekteler. Vücut ölçülerinde ve biyolojik yapıdaki değişimle anne adayının psikolojisi de doğru orantılı olarak değişmekte olduğundan rahat, şık ve konforlu giyim anneye motivasyonel destek oluşturmakta.

“Anneler Rahat, Bebekler Mutlu” sloganıyla ürünlerini daha tasarım aşamasında anne adaylarına denettirerek en uygun formun yaratılmasını sağlayan Momidea, hazırladığı koleksiyon ile bu ihtiyaca cevap veriyor;

Ürünlerde çok fonksiyonluluk ön planda tutularak, anne adayının satın aldığı kıyafeti doğumla birlikte emzirme döneminin sonuna kadar kullanması amacıyla kumaş seçimlerinden, dikiş stillerine kadar, geri dönüşümlü ambalaj tercihlerinden kullanım sonrası kurulan kulup ilişkilerine kadar herşey özenle oluşturulmuş.

Tek Bir Aksesuarla Bile Yeni Bir Trend Yaratıldı

Hamilelik öncesinde sevilerek giyilen t-shirt’lerin hamilelikte de giyilebilmesi için tasarlanan bel bantları şık bir çözüm yaratmış. Rengarenk alternatifleriyle hergün ayrı bir şıklık yaratılabildiği gibi, bir şal ya da ceketle tamamlandığında ofiste ya da dışarıda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bel bantları t-shirt altında kullanıldığı gibi, hamilelelik bantları da t-shirt’ün üzerinde ayrı bir zerafet oluşturuyor.

Rahatlık Ön Planda

Momidea, dünyada ilk kez hamile ve emzirme kıyafetlerini tek bir kıyafette birleştiren koleksiyon olma özelliğini taşımakta. Ürünlerin herbiri bir innovatif özellik taşımakla birlikte ana fikir rahatlık üzerine kurgulanmış. Örneğin Ease Gece sütyeni adı verilen cıvıl cıvıl, yumuşacık sütyenler taptaze ve ferah bir duygu veriyor. Hamile ve emziren anneye doğal bir özgüven yaratıyor.

Doğum Yapan Anneye Bir Hediye De Momidea’dan

Doğum hediyeleri hep bebeklere gelir, doğum yapan anneyi de unutmayan Momidea’nın web sitesinden doğum yapan bir yakınınıza ya da kilometrelerce uzaktaki bir arkadaşınıza bir annelik hediyesi göndermeniz mümkün. Yeni anneye hediye edeceğiniz bir emzirme elbisesinin onun hayatını ne kadar kolaylaştıracağını bir düşünün, sizin hediyenizi hiçbir zaman unutmayacaktır.

Yakınınız doğum yaptığında siz www.momidea.net ’ten bir ürün satın alıyorsunuz, adres, isim hatta saat veriyorsunuz Türkiye’nin neresinde olursa olsun Momidea hediyenizi iletiyor, üstelik Momidea İdeal Anneler Kulubü de ayrıca anneye ikinci bir hediyeyi beraberinde gönderiyor.

Momidea koleksiyonundaki ürünler hamilelik döneminden başlayarak emzirme döneminin sonuna kadar kullanılabildiğinden bu hediye doğumdan çok daha önce, hatta hamilelik haberi ilk alındığında da gönderebiliyor.

Yapılması gereken tek şey siteye girmek ve “Hediyenizi siz seçin biz sisin için ulaştıralım” bölümünü doldurmak. Momidea bir ilk olan bu hizmetini sloganıyla bütünleştirmiş; Momidea ile "Anneler Rahat,Bebekler Mutlu.

Momidea Bebekler İçin Tasarladı

Anne karnındaki hijyenik ortamdan ayrılarak dünya ile ilk tanışmasında bebeğe doğal bir hoş geldin giysisi tasarlamayı da ihmal etmemiş Momidea. Tasarımcılar bu kez minicik bedenler için 100% sertifikalı organik kumaşlardan hastane çıkış setleri, tulumlar, bodyler, şapkalar tasarlayarak hassas tenlerine dokunacak ilk kıyafetlerini özenle biçimlendirmiş. Yine dikiş stilleri ve açıldığında kullanıma hazır ambalaj tasarımlarıyla Momidea Bebek Ürünleri övgüyü hakediyor;

Her Zaman Her Yerde Hijyen

Momidea ar-ge ve tasarım ekibi eve gelen bakıcıların giyebileceği türden hijyenik ve şık tasarımlarla da bebeğin hijyenik ortamda büyütülmesini desteklemekte.

Yeni Ürünler Tasarım Aşamasında

Hamilelik, ezmirme, organik bebek kıyafetleri ve aksesuar kategorilerinde süerkli yenilik çalışmaları yapılmakta. Hazırlanan ilk numuneler denek gruplarca test edildikten ve müşteri memnuniyeti ölçüldükten sonra ürünler satışa sunuluyor. İnternet sitesi aracılığıyla duyurulan bu yeni koleksiyonlar annelerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek. Ürünler ve yeni tasarımlar için; www.momidea.net ve www.e-momidea.net’ten bilgi alınabilir.

False