GeriÇocuk Sağlığı Molu'dan çocuklarınıza değerli bir dokunuş
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Molu'dan çocuklarınıza değerli bir dokunuş

Molu'dan çocuklarınıza değerli bir dokunuş

"Seni Seviyorum Bebeğim" koleksiyonu ile çocuklarınızın ilk mücevherleri Molu'dan.

"Seni Seviyorum Bebeğim" koleksiyonu ile çocuklarınızın ilk mücevherleri Molu'dan. Disney'in sevimli kahramanları, Molu tasarımları ile hayat buluyor...

Molu Mücevher, göz alıcı ve eşsiz tasarımlarıyla, hayattaki en değerli mücevherleriniz bebeklerinize ve çocuklarınıza "Seni Seviyorum Bebeğim" koleksiyonunu sunuyor. Molu'nun bu rengârenk sevimli, neşeli ve eğlendirici koleksiyonu, çocuklarınızı mücevherin büyülü dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Çocuklarınızın ilkleri çok önemlidir. İlk anne demeleri, ilk gülümsemeleri, ilk adım atmaları, ilk yaş günleri, okula başladıkları ilk gün ve daha birçok ilkleri sizleri çok mutlu eder ve unutulmaz. Molu, çocuklarınızın bu önemli ilklerine ''ilk mücevherleri'' ile bir yenisini daha ilave ediyor.

Molu Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Molu, "8 yıl önce anne adayları için tasarladığımız bebeklerin anne karnındaki halini simgeleyen "Ana Kucağı" modelimiz ile başladık. Sonra yeni anneler için "İnci Bebek" kolyelerimizi ürettik. Şimdi de bebeklerimizin ve çocuklarımızın ilk mücevherlerini üretiyoruz. Çok heyecanlanarak hazırladığımız bu koleksiyonumuzun ismini "Seni Seviyorum Bebeğim" olarak belirledik" dedi.

"Değer verdiğimiz, önemsediğimiz bebeklerimizin, çocuklarımızın da çok küçük yaştayken Molu ile tanışmalarını istedik" diyen İlhan Molu, "Anneleri, teyzeleri, halaları nasıl en güzel mücevherlerini Molu'dan aldılarsa çocuklarımızın da bu geleneğe uymalarını istiyoruz. Disney lisansı ile üretilen bu rengârenk ve çok sevimli bileklikler, kolyeler, küpe ve yüzükler şimdiden birçok bebeğimizi süslemeye başladı." diye konuştu...

"Molu Mini Club" üyeliği ile ömür boyu indirim

Molu Mücevher'in, ayrıca çocuklara bir de sürprizi bulunuyor. Molu'nun "Seni Seviyorum Bebeğim" isimli koleksiyonundan alan her bebek veya çocuk "Molu Mini Club" üyesi olacak. Böylece, hem kendisi hem de annesi Molu'dan yapacakları alışverişlerde ömür boyu özel indirim hakkına sahip olacaklar.

False