GeriAlışveriş Mitsubishi'den Duyarlı Klimalar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mitsubishi'den Duyarlı Klimalar

Mitsubishi'den Duyarlı Klimalar

Estetik tasarımların son teknolojiyle buluşması!

Üstün teknoloji markası Mitsubishi, tasarruflu, çevreye ve insan sağlığına duyarlı klimaları tüketicilerle buluşturuyor. Kendi kendini temizleme özelliği ve gelişmiş filtreleme sistemi ile büyük beğeni toplayan Mitsubishi Heavy Industries Inverter klimalar, Mitsubishi bayilerinde satışa sunuluyor.

MHI klima sistemlerinde iç ortam hava kalitesini arttırmaya yönelik birçok özellik bulunuyor. Bakteri, küf, alerjen, polen ve evcil hayvan tüylerini filtreleyen filtreler kullanılarak ortamların hava kalitesi yükseltiliyor. Doğal enzim filtresi, alerjen filtre ve yıkanabilir fotokatalitik deodorant filtre, ortam havasını temizliyor. Klima çalışmasa bile ortama negatif iyon yayan ve doğa ferahlığı sağlayan iyon sistemi, MHI Inverter klimaların önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Kendi kendini temizleme özelliği ile birleşen ve dünyada ilk defa MHI tarafından kullanılan alerjen temizleme sistemi, klima kullanılan odanın hava kalitesini yükselterek özellikle çocuklarda ve yaşlılarda bu sebeple meydana gelebilecek rahatsızlıkları önlüyor. MHI klimalarda, üzerinde bakteri veya mikrop üremesine izin vermeyen anti mikrobik iç ünite fanı da bulunuyor.
Mitsubishi Heavy Industries klimaların tasarımlarında enerji verimliliği ön planda tutuluyor. Modeller, Avrupa enerji verimliliği standartlarına göre A enerji sınıfında yer alıyor. MHI klimalar arasında, sıradan A sınıfı cihazlara göre %70 in üzerinde enerji tasarrufu sağlayabilen ürünler bulunuyor. Klimalar, bünyesinde doğaya zararlı olan kurşun ve civa gibi ağır metalleri barındırmıyor.

MHI bireysel klima sistemleri içerisinde bulunan yer tipi klima cihazları, çatı katı dairelerde montaj kolaylığı sağlarken sahip oldukları çift hava çıkışı ile kullanıcılarına mükemmel iklimlendirme performansı sağlıyor.

Ayrıca ürün gamındaki üst segment inverter cihazlar da bulunanan otomatik sağa sola ve yukarı aşağı hava yönlendirme sistemi, programlanmış çalışma sistemi sayesinde mekanın her noktasındaki havayı hareketlendiriyor ve doğal akışlı, daha homojen iç ortam sıcaklığı sağlıyor.

Tüketicilerin talepleri doğrultusunda çoklu (multi) sistemler ile bir dış üniteye 4 adet iç ünite bağlanabiliyor ve merkezi iklimlendirme projeleri de yaratılabiliyor. Tercihe göre duvar tipi, gizli tavan, kaset tipi ve salon tipi klimalar ile her türlü tasarım ihtiyacı karşılanıyor.

False