GeriEtkinlikler Michael Schenker, Garajistanbul sahnesinde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Michael Schenker, Garajistanbul sahnesinde!

Michael Schenker, Garajistanbul sahnesinde!

Dünyaca ünlü efsane grup Scorpions ve MSG’nin kurucu üyesi geliyor.

Almanların dünyaca ünlü efsane grubu Scorpions ve MSG’nin kurucu üyesi Michael Schenker, 19 Mayıs Pazar akşamı Tuborg’un katkıları ile Garajistanbul sahnesinde unutulmaz bir geceye imza atacak.

Türkiye’de bilinen ve efsaneler arasına girmiş Scorpions grubunu ağabeyi Rudolf Schenker ile birlikte kuran ve 70’lerin sonunda gruptan ayrılan Michael Schenker, aynı yıllarda Deep Purple’dan kendisine gelen tekliflere rağmen, kendini daha rahat ifade edebileceği müziği yapabilmek içinUFO’yu kurdu. Doctor Doctor ve Lights Out gibihitler çıkaran UFO grubu dönemi içerisindeki pek çok gruba ilham kaynağı oldu. Özgürlükçü ruhuyla tanınan Schenker, UFO ile yollarını ayırıp yeni isminin baş harflerinden oluşan MSG adlı bir gruba imza attı. Sayısız albüm ve peşpeşe çıkarttığı hitler ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Michael Schenker günümüzde de çalışmalarına son hızla devam etmektedir.

Asi ruhuyla tanınan gitarist Michael Schenker, Scorpions’tan tanıdığımız Herman Rarebell, Francis Buchholz ile vokalde Ranbow’dan Doogie White’lı kadrosuyla Tuborg sponsorluğunda Anytine, Nightmare, Always Somewhere, Holiday gibi Scorpions ve MSG hitleriyle Türk dinleyicileriyle unutulmaz bir gecede buluşuyor.

Tarih: 19 Mayıs 2013, Pazar

Yer: Garajistanbul - Tom Tom Mah. Yeni Çarşı Cad. Kaymakam Reşat Bey Sk. 11A Beyoğlu

www.biletix.com

False