GeriEtkinlikler Metroport Avm'de Emre Kınay ile Babalar Günü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Metroport Avm'de Emre Kınay ile Babalar Günü

Metroport Avm'de Emre Kınay ile Babalar Günü

Babalar Günü'nde birbirinden özel hediyeleri kaçırmayın!

Her özel günde ziyaretçilerini birbirinden ünlü isimlerle buluşturan Metroport AVM, “Babalar Günü”nde yine konuklarına eğlence dolu bir aktivite sunuyor.

21 Haziran Pazar günü ünlü oyuncu Emre Kınay Metroport AVM’nin konuğu olacak. Bu özel günde ziyaretçiler hem Emre Kınay ile sohbet etme şansı bulacak hem de sürpriz hediyeler kazanacak…

“Babana Sevgini Anlat” birbirinden değerli hediyeler kazan

Yaklaşık bir ay önce ilan edilen “Babana Sevgini Anlat” yarışması için yarışmacılar renkli kartonlara babasına özel sevgi mesajlarını çoktan hazırladı.

21 Haziran Pazar günü saat 16.00’da başlayacak etkinlikte bu özel mesajlar sahneye çıkacak. Katılımcılar, babalarına özel mesajlarını sahnede Emre Kınay ile paylaşacak. Ziyaretçilerin alkışları ve Emre Kınay’ın yorumlarıyla belirlenecek 10 mesajın sahipleri sürpriz hediyeler kazanacak.

Sevilen oyuncu Emre Kınay ile hem sohbet edip hem de eğlenceli bir yarışmayla pek çok hediye kazanma şansı bulacak Metroport AVM ziyaretçilerini çok özel bir babalar günü bekliyor.

Yarışmaya katılabilmek için sadece A4 boyutundaki renkli kartonlara, babanıza özel mesajınızı yazıp etkinlik saatinde AVM’de olmanız yeterli…

Daha detaylı bilgi için www.metroportavm.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz.
   

False