GeriEtkinlikler Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı geldi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı geldi

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı geldi

İstanbul'da sıcaklıklar hafta sonu düşecek ve kuvvetli yağış görülecek.

Meteorolojiden sevindirici açıklama geldi. Kavuran sıcaklar hafta sonu ile birlikte yerini serin havaya bırakacak. İstanbul’da 40 dereceyi bulan sıcaklıklar bu hafta sonu düşecek ve kuvvetli yağış görülecek.

İstanbul'da nemle birlikte 40 dereceyi bulan sıcaklıklar hafta sonu 26-27 dereceye kadar inecek. Pazar ve Pazartesi günü ise İstanbul'da kuvvetli yağış görülecek.

Hava serinleyecek!

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli yaptığı açıklamada, hafta sonu sıcaklıkların düşüp havanın serineleyeceğini belirterek şunları söyledi:

"Hava sıcaklığı hafta sonu 26 derecenin bile altına inebilir. Hava serinleyecek. Serin hava önümüzdeki hafta da sürecek. Türkiye kısa bir süreliğine rahat bir nefes alacak."

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun'un bazı ilçeleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Samsun'un Ondokuzmayıs, Bafra, Yakakent, Alaçam, Vezirköprü ve Terme ilçelerinde 22.00-23.59 saatleri arasında kuvvetli ve yerel şiddetli (76-100 kg/metrekare) yağış beklendiği bildirildi.

Ani sel, su baskını ve heyelan gibi muhtemel risklerin oluşabileceği belirtilen açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Kaynak: Hürriyet

False