GeriAlışveriş Melimelo'dan özel tasarımlı defterler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Melimelo'dan özel tasarımlı defterler

Melimelo'dan özel tasarımlı defterler

El yapımı, sıra dışı, kişiye özel defterler...

Dünyanın önde gelen otomobil markalarından birinde reklam sorumlusu olarak geçirilmiş 13 yıllık kurumsal hayatın ardından, üç yıl önce Melimelo markası ile başladığı defter macerasına kısa sürede birçok başarıyı sığdıran Tasarımcı Meltem Aybar, hazırladığı kişiye özel defter tasarımlarıyla, sevdiklerinizin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

Japon Dikiş ve Koptik Dikiş tekniğinin kullanıldığı kişiye özel defterler neşeli, rengârenk ve farklı tasarımlarla kurgulanarak hazırlanıyor. Melimelo defterlerinin, kapak tasarımlarında nakış, dikiş ve yaratıcı aksesuarların yanı sıra, kimi zaman özel çizimler ile kompozisyon tamamlanıyor.


Melimelodan özel tasarımlı defterler


Sevdiğiniz kişinin hikâyesi defter kapağında ölümsüzleşiyor

Kişiye özel hediye arayışına romantik ve samimi bir seçenek olarak tercih edebileceğiniz Melimelo Defterlerinin hazırlanması için Tasarımcı Meltem Aybar’a sevdiğiniz kişinin özelliklerini, zevklerini ya da ikinize özel bir hikâyeyi anlatmanız gerekiyor. Sizi dikkatle dinleyen tasarımcı, anlattıklarınızdan yola çıkarak en sevgi dolu, en neşeli, en mutluluk verici kompozisyonu yaratmaya koyuluyor. Çizimler, özel kumaşlar, aksesuarlar ve nakış ile işlenen hikâyenin yer aldığı defterler sevdiklerinize kendisini özel hissettiriyor.

Melimelodan özel tasarımlı defterler


Yemek tarifi defteri de var, kurumsal hediye de

Başladığı ilk günden bu yana yüzlerce farklı tasarımı, birçok farklı işleve yönelik olarak hazırlayan tasarımcı, kişiye özel defter markası Melimelo adıyla kurumsal özel gün defterleri, bebek defterleri, düğün defterleri, tarif ve not defterleri gibi pek çok farklı amaca yönelik defter tasarladı.

Melimelodan özel tasarımlı defterler


Sevgililer gününde ona, özel olduğunu söylemenin en neşeli yolu

Sevgililer Günü için özel bir hediye arayanlara farklı bir alternatif olabilecek Melimelo defterleriyle siz de ona “özel” olduğunu hissettirebilirsiniz.

Melimelodan özel tasarımlı defterler

Satış Noktaları: melimelostore.com, İşlik Kadıköy, Santral Dükkan/Galata, Julius Meinl/Karaköy, Bookish Store/Çankaya, Sopsy.com, Zet.com, Shopthedesign.com, Etsy.com

False