GeriAlışveriş Mecrea’dan dumanı üstünde şıklık
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mecrea’dan dumanı üstünde şıklık

Mecrea’dan dumanı üstünde şıklık

3 saat içinde kargonuz kapınızda!

Mecrea.com son dakika davetleri için dilediğiniz ayakkabıyı ekspres kurye hizmeti ile Beşiktaş ve Şişli bölgelerinde 3 saat içerisinde kapınıza teslim ederek online alışverişte bir rekora imza atıyor.

Mecrea’nın aynı gün içerisinde kargo hizmeti ile İstanbul 1. bölgede oturan veya çalışan kadınlar adeta çantalarında ayakkabı mağazası taşıyor gibi hissedecekler. Son anda bir davet çıktı ama yanınızda uygun ayakkabı yok. Çözüm kolay. Mecrea.com’a girip yüzlerce şık model arasından tam kıyafetinize uygun seçeceğiniz ayakkabı 3 saat içinde ayağınızda olacak.

Mecrea ayakkabılarında esnek form alabilme ve parlaklık özellikleri deriden daha kullanışlı ve avantajlı bir malzeme olan ithal sentetik deri kullanılıyor. Türkiye’de çok az sayıda özel üretici ve butiğin uyguladığı tekniklerle yaratılan ürünlerde şıklık kadar ortopediye de öncelik veriliyor. Her hafta 10 yeni tasarımı vitrinine taşıyarak genç ve dinamik bir marka olmanın hakkını veren Mecrea, bütün ürünlerini belirli sayıda bir denemeye tabi tuttuktan sonra satışa sunuyor.

Online alışveriş dünyasına farklı bir soluk getirecek ekspres dağıtım sayesinde ani gelişen akşam yemekleriniz veya hafta sonu tatillerinize çok daha çabuk hazırlanma imkanı bulacak, adeta yanınızda en sevdiğiniz ayakkabı mağazasını taşırmışçasına gönül rahatlığıyla evden çıkacaksınız. 

False