GeriAlışveriş MaxStyle ile içiniz ısınacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

MaxStyle ile içiniz ısınacak

MaxStyle ile içiniz ısınacak

Yumuşacık nevresimler...

Ev tekstilinde sıra dışı ve şık modelleri ile dikkat çeken MaxStyle, ipeksi dokunuş hissi veren nevresimleri ile kış gecelerinde içinizi ısıtacak.

Yatak odasının, rengine, tarzına ve konseptine uygun 100’dan fazla renk ve desende nevresim takımı sunan MaxStyle, renkli ve yenilikçi tarzıyla, uyku konforunu artırıyor. MaxStyle’in sağlık ve yaşam kalitesini ön planda tutan ürünlerinden tencel ipek nevresim takımları, özellikle soğuk kış gecelerine, bunaltmadan ve terletmeden, yumuşacık bir sıcaklık katıyor.

6 parçadan oluşan çift kişilik tencel ipek karışımı nevresimlerin dördü modern yaprak ve çiçek desenli 5 farklı renkte baskılı çeşidi bulunuyor. Daha minimalist yatak odaları için ise, aynı ürün grubunun kendinden desenli 4 farklı jakarlı modeli yer alıyor. Yüzde 50 oranında saf ipek ve doğal tencel elyafından üretilen nevresimler, bir çok yıkamadan sonra bile parlaklığını ve rengini koruma özelliği taşıyor. Nevresimi 200x220 cm, çarşafı ise 240x260 cm ölçülerindeki MaxStyle’in, tencel ipek nevresim takımlarında, 2 adet Oxford, 2 adet de standart olmak üzere toplam 4 yastık kılıfı yer alıyor.

www.maxstyle.com.tr

False