GeriAlışveriş Mavi'yle "okula dönüş" başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Mavi'yle "okula dönüş" başlıyor!

Mavi'yle "okula dönüş" başlıyor!

Birçok farklı seçenek kampüsün yıldızlarını bekliyor.

Oxford'dan poplin'e farklı gömlek çeşitleri, kolej ceketi, sloganlı tişört ve sezonun en moda sweatshirt’leri Mavi kadınının üst grupta tercih ettiği ürünler olurken; skinny, boyfriend ve geniş paça jean'ler de kampüs stilinin tamamlayıcı parçaları oluyor. Eşofman altı rahatlığına modern bir yorum getiren sweatpant'ler, tişört ve dudun yelekle bir araya gelerek rahat bir kombin oluşturuyor.

Maviyle okula dönüş başlıyor

Mavi erkeği, bomber ceket, dudun yelek, sweatshirt, ekose gömlek, Chino pantolon, basic tişört gibi zamansız ve rahat parçaları tercih ediyor. Kampüsün en havalı jean'leri skinny Jake, süper skinny James ve slim Marcus olurken, denim ceketler de denim on denim görünümünü tamamlıyor.

‘Okula Dönüş’ temasının vazgeçilmezi olan ve son zamanlardaki en büyük aksesuar trendi olarak karşımıza çıkan sırt çantaları da, hem erkek hem de kadına yönelik zengin çeşidiyle dikkat çekiyor. Denim’den parlak kumaşlara, renkli leopar desenlerinden kapitone modellere, birçok farklı seçenek Mavi’de kampüsün yıldızlarını bekliyor.

False