GeriAlışveriş Makyajınızı tek dokunuşta derinlemesine temizleyin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Makyajınızı tek dokunuşta derinlemesine temizleyin

Makyajınızı tek dokunuşta derinlemesine temizleyin

Sensibio H2O misel solüsyon eşsiz temizleme ve makyaj çıkarma gücü ile suya dayanıklı makyaj dahil tüm makyajı, kiri ve yağı cilde zarar vermeden temizliyor ve cildi derinlemesine arındırıyor.

Bioderma Sensibio H2O Misel Solüsyonun içeriğindeki cildin doğal yapısına uygun misel tanecikler cildi nazikçe temizlemeye yardımcı oluyor ve gözenekleri tıkamıyor.

Sabun, parfüm ve alerjen içermeyen Sensibio H2O içerisindeki aktif yatıştırıcı olan salatalık ekstresi sayesinde cildi yatıştırıyor, şişkinliğini gideriyor ve anında ferahlama sağlıyor. Eşsiz misel teknoloji ile geliştirilen dünyanın ilk misel solüsyonu Sensibio H2O cilt ile aynı pH seviyesine sahip olup aynı zamanda mükemmel tolerans sağlıyor.

En hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun Sensibio H2O cildi derinlemesine temizleme ve mükemmel makyaj çıkarma gücüne sahiptir.

Kimler için: Hassas, toleranssız ve alerjik ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Uygulama şekli: Yüz ve boyun bölgesine günde 1 veya 2 kez, sabahları hijyen ve ferahlık hissi için, akşamları ise makyaj temizleyici olarak kullanılabiliyor. Yüz, göz ve dudak çevresi kullanımına uygun olan Sensibio H2O uygulama sonrası durulama gerektirmiyor.

Ürün miktarı: 500 ml

False