GeriAlışveriş Magnum'la Keyifli Dakikalar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Magnum'la Keyifli Dakikalar!

Magnum'la Keyifli Dakikalar!

Lezzet tutkunları için Yeni Magnum Temptation.

Üç boyutlu, özel tasarım kutulu ve büyük parçalı yeni Magnum Temptation, tüketicilerin beğenisine sunuldu. Magnum Temptation'ın iki farklı çeşidiyle vazgeçilmez bir lezzet deneyimi yaşamaya hazır olun.

Magnum tutkunlarını sıra dışı lezzetlerle şaşırtmayı başaran Magnum, yeni ürünü Magnum Temptation ile dondurma pazarında bir ilke imzasını atıyor. Özel patentli bir teknoloji sayesinde üç boyutlu kıvrımlı hatlara kavuşan ve içine büyük parçalar eklenen Magnum Temptation, tüm bu özellikleriyle dondurma pazarında bir ilki temsil ediyor. Aynı zamanda dondurma pazarının ilk kutulu ürünü olan Magnum Temptation, “Haz Peşindeysen” sloganıyla hazzı arayan tüketicilere hitap ediyor. Magnum Temptation’ın mücevher kutusunu andıran özel tasarım kutusunu görenler, hiçbir engelin karşılarına çıkmasına izin vermeyecek, Magnum Temptation’ın verdiği hazza doyamayacak.

Magnumla Keyifli Dakikalar

Magnum Temptation Badem&Karamel, vanilyalı dondurmasının içindeki Belçika çikolatası ile kaplanmış büyük Kaliforniya badem parçacıkları, yumuşacık karamel sosu ve Magnum çikolatasıyla Magnum tutkunlarına unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Magnum Temptation Brownie&Çikolata ise, çikolatalı dondurmanın içindeki yoğun çikolata sosu, beyaz Belçika çikolatası kıtırları ve büyük Brownie parçacıkları ile haz peşindekilere aradıkları haz dolu dakikaları yaşatıyor.

False