GeriKişisel Bakım Magic Topuz Modası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Magic Topuz Modası

Magic Topuz Modası

Sıkı durun, magic topuzunu evde kendiniz de yapabilirsiniz!

Vizyonlarını genişleten ve hayal etmelerini sağlayan Magic topuzunun sihirli bir topuz olduğunu ve kendilerine ilham verdiğini söyleyen Tasarım ve Renk Koordinatörü Orhan Bademli, topuz modası hakkında bilgilerini bizlerle paylaştı.

[fotogaleri=111]

Magic topuzunun özellikleri, kare ve oval yüzlerde enerjiyi yukarıya taşıyan, makyajlarda da performans sağlayan etkileyici bir model olduğunu söyleyen Bademli, magic modeli hakkında şunları söyledi:

“Magic topuzu giyim stillerinde birçok abiye kıyafetin uyumunu müthiş bir şekilde sağlar. Magic topuzu her kadının kendi başına da yapabileceği şık bir modeldir. Örneğin; saçı kulak hizasından diğer kulak hizasına ayırıp tepe blokta toplayabilirsiniz. Arka blokta kalan saçlar omuz ve boyun hizasında ise ister açık bırakır maşa yaparak hareket kazandırırsınız ister yan topuz gibi toplayıp tokalarsınız.

Daha sonra yan ve üst boylardaki saçın dibini kabartmak için krape ile saça volüm verirsiniz ve saçın krapesini açmayacak şekilde fırçalayarak arka blokta adeta bohça gibi bir sağdan bir soldan tokalayarak saça yukarı doğru bir form vermiş olursunuz. Ön perçem bölgesini de hoşlandığınız şekilde tarayarak bu sihirli topuzun tamamını kolaylıkla bitirmiş olursunuz. Eğer isterseniz bu saç modelini daha az kabarık yaparak günlük hayatınızda veya çalışma hayatınızda şık, zarif ve kontrollü biçimde kullanabilirsiniz."

False