GeriEtkinlikler LykiaWorld Antalya'da Unutulmaz Günler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

LykiaWorld Antalya'da Unutulmaz Günler

LykiaWorld Antalya'da Unutulmaz Günler

Akdeniz’in tatil cenneti: LykiaWorld Antalya…

LykiaWorld Antalya; bir tarafta Akdeniz, diğer tarafta ise sık ormanlar ve Toros Dağları arasında çok özel bir konumda yer alıyor. 2.5 kilometre uzunluğundaki plajıyla mavi ve yeşili buluşturan otel, Akdeniz sahillerinin ilk ve tek links golf sahasına sahip.

LykiaWorld Antalya, birbirinden özel oda ve suit seçenekleriyle konforu konuklarının beğenisine sunuyor. LykiaWorld Antalya, 40 m2’den 225 m2’ye kadar genişlikte 449 konaklama ünitesi, teras ve balkonlarından direkt havuz girişi bulunan Duplex Hamam Suit, Superior Family Suit, Teras Suit, Delux Golf ve Resort Room gibi lüks konaklama olanaklarını özel konuklarına yaşatıyor.

Lykia Yemeği Keyfe Dönüştürüyor

12 ay açık, Türk ve uluslararası mutfakların mükemmel tatlarının zarif bir ortamda sunulduğu açık büfe restoranı Leziz’in yanı sıra Türk Mahallesi (Türk), Vinoegusto (İtalyan), Singapore (Uzakdoğu), Teppanyaki ve Balık Evi (balık) restoranları ile haftanın 6 günü konukların hizmetinde.

Konukların kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin tadına vardıkları Leziz; akşam yemeklerinde 4 ayrı temalı gece ile farklı bir ambiansa bürünüyor. Kah Uzakdoğu gecesiyle farklı esintiler yaşanıyor, kah sirk dünyasının sürrealistik yorumu olan Allegria ile gerçekle rüya arasında yolculuğa çıkılıyor. Russkaya noch ile Rusya renkleri ve lezzetlerini, Sultan's dinner ile Osmanlı rüyasının yansımalarını, Jungle (Orman) ile Afrika ormanlarının gizemini doyasıya yaşamak mümkün. Turkish view (Türkiye manzarası) ise özellikle yabancı konuklara yerel ürünler ışığında modern Türkiye’yi yaşatıyor.

Türk Mahallesi, Türkiye'ye has ürünlerin ve hizmetlerin, geleneksel tatlarına sadık kalınarak, modern bir şekilde ve Türk usulü eğlenceler eşliğinde konukların beğenisine sunulduğu bir restoran. Ocak başı, kebap ve et yemekleri ile ön plana çıkarken, rakı-meze ile buluşan seçkin menüler sunuyor.

Lezzetli İtalyan yemeklerini tatmak isteyen konuklar Vineogusto’nun sıcak ve romantik ortamını; geleneksel mezeler, rakı ve şarap eşliğinde Akdeniz balıklarını tatmak isteyenler ise Balık Evi’ni tercih ediyor.

Yemek ve pişirme alışkanlıkları da dahil olmak üzere Asya kültürlerinin kaynaştığı ülke olan Singapur ile adlandırılan restoranda konuklar, Teppenyaki ve Sushi dışında Uzakdoğu'nun değişik yemeklerini tatma fırsatı buluyor.

Özellikle golf konuklarına özel bir ortam sunan Links Bar & Steak House ise uluslararası mutfaklardan seçkin lezzetlerle konuklarını ağırlıyor.

Lobi Bar, Piyano Bar, Havuz Bar, Meltem Bar gibi oteldeki 11 farklı barın değişik atmosferlerinde keyifli dakikalar yaşanırken, özel içeceklerin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

LykiaWorld Antalyada Unutulmaz Günler

Herkese Göre Bir Köşe Var

Türk turizm sektörüne ‘keyif’ konseptini kazandıran LykiaWorld Antalya’da konuklar ilgilendikleri etkinlikle gün boyu vakit geçirme fırsatı buluyor. Fitness, fun - eğlence, creative - yaratıcı, balance - denge alanları gibi gündüz aktiviteleri ile gösteriler, tiyatro ve müzik programlarından oluşan gece aktivitelerinden oluşuyor.

LykiaWorld Antalya’da Çocuklarınıza Özel Etkinlikler:

Baby club (6 – 18 ay) / Tweety’ler (18 – 36 ay)

Bebekler ve annelerinin rahatlığı için özel bir yer dizayn ettik; bebek yatağı, emzirme koltuğu, bebek bezi değiştirme sehpası vb. Bunun yanında, bu yaştaki çocuklarımıza oyun odalarında veya küçük havuzlarda temel bebek bakım hizmeti sağlanmaktadır.

Snoopy’ler (3–5 yaş arası)

Bu yaş grubu için düzenlenen bazı etkinlikler: Su jimnastiği, muz, korsan ve kızılderili etkinlikleri, dans ve akrobasi dersleri, yoga, boccia, doğa keşfi vb. Küçük misafirlerimiz akşam saatlerini ise, video - sinema, disko, müzik oyunları ve yetenek şovları vb. etkinliklerle değerlendireceklerdir.

Jockerler (6–8 yaş) / Kids (9 – 12 yaş)

Olimpiyatlar, yaratıcı etkinlikler, su topu, dart, satranç, diğer aç›k hava etkinlikleri vb. bu yaş grubu için uygulanan zengin programdan birkaç örnek etkinliktir. Akşamları ise, disko, müzik oyunları, yetenek şovları, video - sinema vb. etkinlikler organize edilmektedir.

*** Üst kısımda belirtilen yaştaki tüm çocuklar, aynı zamanda Lykie Club ekibi desteğiyle organize edilen çocuk şovlarına da katılabilirler.

Boomerang klüp (13-16 yaş)

Bu yaş grubundaki misafirlerimiz için çoğunlukla, spor etkinlikleri ve turnuvalar (futbol, basketbol, okçuluk vb.) düzenlenmektedir. Bazı gece partileri de yine bu yaştaki genç misafirlerimizin kaynaşıp hoş vakit geçirmesi için organize edilmektedir.

Akdeniz çanağının ilk ve tek links golf sahasına sahip LykiaWorld Antalya, Haziran ayında açılacak LykiaLinks Junior Golf Akademisi ile golfe meraklı aileler, çocukları ile birlikte denize sıfır sahada golf oynamanın tadını çıkaracaklar.

          

LykiaWorld Antalyada Unutulmaz Günler
          

LykiaLinks Antalya Denize Sıfır Golf Keyfi

LykiaLinks Antalya golf sahası, uluslararası golf terminolojisinde ‘denize sıfır golf tesisi’ olarak adlandırılan ‘links golf’ü Türkiye’ye bir ilk olarak sunuyor. Dünyada bulunan 36 bin golf sahasından sadece 300’ü links golf sahası olarak konumlandırılıyor. 27 delikli links golf sahası ABD’li ünlü Dye ailesinin 3. kuşak temsilcisi Perry Dye tarafından tasarlandı. LykiaLinks Antalya golf sahası, golf tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

Her türlü konaklama, ulaşım bilgisi ve rezervasyon için:

İstanbul Satış Ofisi: 0212 241 81 92

Ankara Satış Ofisi: 0312 427 71 82

info@lykiaworld.com

www.lykiagroup.com 

5 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında yapılacak rezervasyonlarda misafirlerin otele giriş tarihi baz alınacak şekilde;

Nisan – Mayıs – Eylül – Ekim 2011 konaklamalarında % 20 indirim

Haziran – Temmuz – Ağustos 2011 konaklamalarında %15 indirim

False