GeriEtkinlikler Lösemili çocuklar için anlamlı proje
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lösemili çocuklar için anlamlı proje

Lösemili çocuklar için anlamlı proje

Doğuş Üniversitesi öğrencilerinden lösemili çocuklara büyük destek!

Doğuş Üniversitesi öğrencileri, lösemili çocuklar için anlamlı bir proje hazırladı. 50 lösemili çocuğu topladıkları bağışlarla sinemaya götüren öğrenciler, hastalıkla mücadele eden çocuklar için moral kaynağı oldu.

Doğuş Üniversitesi öğrencileri eğitim sürelerini sosyal sorumluluk projeleriyle birleştirerek toplumun sorumluluklarını da yerine getirmek üzere çalışmalar yapıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden 3 öğrenci Bölüm Başkanları Dr. Nurperi İçli önderliğinde, Lösev için yeni bir projeye hazırladılar.

Öğrenciler proje kapsamında 50 adet lösemi hastası çocuğu sinemaya 3D çocuk filmi izlemeye götürdüler. Çocukların tüm ulaşımı, film gösterimi ve seans sırasında yapılan ikramlar bu öğrencilerin topladığı bağışlarla karşılandı. Öğrencilerden Duygu Başar Kaldırım Lösev ile sinema, Betül Şengüler basın ve ulaşım, Ecem Salihoğlu ise bağış toplama organizasyonunu üstlenirken, hasta çocuklara verdikleri bu anlamlı destek üniversite yönetiminden de takdir toplamalarına sebep oldu. Lösev yetkilileri ise çocukların birçoğunun ilk defa 3D çocuk filmi izlediklerini ve bu sebeple çok anlamlı bir proje olduğunu belirterek öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.

False