GeriAlışveriş Loja’s ile mezuniyet gecesinde parlayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Loja’s ile mezuniyet gecesinde parlayın

Loja’s ile mezuniyet gecesinde parlayın

Birbirinden şık gümüş tasarımlar sizleri bekliyor!

Okulların kapanmasına yakın, genç kızları mezuniyet heyecanı sarıyor. Lise ve üniversitenin sonuna gelen gençlerin bu özel günlerdeki şıklıklarına Loja’s gümüş takılar eşlik ediyor.

Öğrencilerin uzun ve yorucu maratonlarının ardından mezuniyet telaşı kendini göstermeye başlıyor. Mezuniyet gecesinde güzelliğini şık kıyafet ve aksesuarlarla sergilemek isteyenler için Loja’s gümüş mezuniyet takılarını görücüye çıkarıyor.

Genç kızların en özel gecelerinden biri olan mezuniyet gecesinde gümüşün büyülü zarafetini yaşatmak için hazırlanan koleksiyon ince taş işçiliği ile detaylarda göz dolduruyor. Pırlantanın ışıltısı zirkon taşlarla Loja’s Noche gümüş koleksiyonunda hayat buluyor.

Loja’s ile gümüşte mücevher etkisi, siyahın asaleti ile beyazın duruluğunun buluştuğu Noche tasarımlarının yanı sıra altın görünümlü gümüş setler de genç kızların kıyafetlerini zenginleştirecek tarzda. İtalyan modellerinden oluşan setler sallantılı tarzıyle hem kıyafetleri hareketlendiriyor hem de göz kamaştırıyor.

Genç kızlar için sadece mezuniyet gecesini değil mezuniyet törenini de düşünen Loja’s Donald Duck broşlarıyla cübbe ve kıyafetlerinize hoş ve eğlenceli bir hava katıyor. Bu tatlı heyecana ortak olmak için özel olarak hazırlanan koleksiyonlarını görmek için Loja’s mağazalarına uğrayın. Mezuniyetin yıldızı siz olun!

 www.loja-s.com/index.asp

False