GeriAlışveriş LG'den buhar devrimi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

LG'den buhar devrimi

LG'den buhar devrimi

Elle ön yıkamaya veda edin!

LG “Buharlı Hassas Yıkama Sistemi” ile hem enerji tasarrufu yapıyor hem de inatçı lekeleri elde ön yıkamaya gerek duymadan kolayca çıkarıyor.

Buharlı Hassas Yıkama, hassas bulaşıklarınız için son derece özel bir çalışma döngüsüdür. Buharın nazik ama güçlü özelliği bulaşıkları kolayca temizler. Pahalı kadehlerinizin üzerinde çizik veya hasar oluşmasından endişe etmenize gerek kalmadan, ruj gibi zorlu kirler ortadan kalkar.

Kadehlerle büyük tava ve tencereleri aynı anda yıkayın

LG, bulaşık makineleri Buharlı Çift Duşlama sayesinde, üst ve alt raflar için farklı su yoğunluklarını ayarlayabilirsiniz. Kadeh gibi hassas bulaşıkları üst rafa, tencere ve tavaları alt rafa yerleştirerek ve her iki raf için ayrı su yoğunluğu seçerek farklı türden bulaşıkları etkili bir şekilde yıkayabilirsiniz. Böylece tüm bulaşıklarınız tek seferde yıkanır, zamandan da tasarruf edersiniz.

Sessiz olduğu kadar güçlü performans

LG bulaşık makinelerinin bir diğer özelliği ise yanına gitmediğiniz sürece yıkama yaptığını hissettirmeyecek kadar sessiz çalışabilmesi. Normal bir elektrikli süpürge 70dB(A), çamaşır makinesi 54dB(A) gücünde gürültü yaparken LG buharlı bulaşık makineleri sadece 38dB(A) gücünde ses çıkarıyor. Fısıltı ile konuşulduğunda çıkan ses seviyesi ise 30dB(A).

Modellerin hepsi tam 14 kişilik yemek takımını, tek seferde rahatlıkla ve iz bırakmadan yıkayabilecek kapasiteye sahip. LG bulaşık makinelerinin en büyük özelliği ise dünyada 10 yıl garanti veren tek motora sahip olmaları.

False