GeriAlışveriş Lezzetine doygun yılbaşı sofraları için tüyolar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lezzetine doygun yılbaşı sofraları için tüyolar

Lezzetine doygun yılbaşı sofraları için tüyolar

Doygun Ekmek’in Tam Tahıllı Ailesi ile yılbaşında hünerlerinizi konuşturun.

Yılbaşı sofralarının şıklığı kadar lezzetiyle akıllarda kalması da önemli… Doygun Ekmek’in Tam Tahıllı Ailesi ile hazırlayacağınız pratik lezzetlerle yılbaşı sofralarınızı çok daha zengin gösterebilirsiniz. Aklınıza gelebilecek pek çok malzemeyi ekmekle birleştirerek birbirinden şık ve lezzetli tarifler hazırlayabilir, akıllardan çıkmayacak tatlara imza atabilirsiniz.

Doygun’un tam buğday, çavdar ya da çok tahıllı ekmeklerinden damak tadınıza uygun olanla sadece peynir ve fesleğen ya da muz ve fıstık ezmesi kullanarak çok basit lezzetler yapabileceğiniz gibi tavuk, balık ya da kırmızı et ile daha doyurucu tarifler de hazırlayabilirsiniz.

Düşük yağ içeren ve tokluk hissini artıran Doygun Tam Tahıllı ekmek ailesinde her damak zevkine ve her bütçeye uygun lezzetler bulunuyor. Yoğun tahıl sevenler için Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız ekmeği olan Doygun Tam Buğday ve Tam Çavdarlı, hafif ve yumuşak lezzetleri sevenler içinse Doygun Soft Tam Buğday, Soft Tam Çavdarlı ve Çok Tahıllı ekmekler birebir. Dost Tam Buğdaylı, Dost Çok Tahıllı ve Dost Köy Ekmeği ise ismi gibi sağlığınıza ve bütçenize dost.

Doygun Tam Tahıllı Ekmek Ailesi kolesterolü düşürmeye, obeziteyi önlemeye, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardım ediyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ve bağırsak hareketlerini hızlandıran yüksek lifli ve sindirimi kolay Doygun Tam Tahıllı Ekmekler, kanser ve şeker hastalığı riskini azaltıyor. Doygun Ekmekler aynı zamanda vejetaryen beslenme için de uygun.

False