GeriAlışveriş Levi’s'ın eğlenceli puffer montları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Levi’s'ın eğlenceli puffer montları

Levi’s'ın eğlenceli puffer montları

Kış aylarında içinizi ısıtacak...

Levi’s’ın kenarı kürk işlemeli ve kürklü büyük cesur yakalı montları dikkat çekiyor. Eğlenceli puffer montlar ve feminen 4 cepli ceketler, kenarı kürk işlemeli kapüşonlarıyla çok havalı.

Levi’s’ın beyaz kürk yakalı montlarını ise kış günlerinin soluk ışığını yüzünüze yansıtmak ve Kuzey Yıldızı gibi parlamak için kullanabilirsiniz. Levi’s montlardaki kürk modası, kendine güvenen kentli kadınları çok sevindirdi. Üstelik bu moda önümüzdeki sene de devam edeceğe benziyor. Görünen o ki, kürklü kapüşonların ve yakaların tadını çıkarmayan kalmasın diye modacılar ellerinden geleni yapıyor.

[fotogaleri=335]

Levi’s’ın kürklü montları son derece modern. Rafine renk alternatifleriyle karşımıza çıkan eğlenceli ve sportif puffer montlar ve feminen 4 cepli ceketler, kenarı kürk işlemeli kapüşonlarıyla çok havalı. Renkleri doğru şekilde kullanmayı bilenlerin küçük sırları vardır. Örneğin, Kuzey yıldızı gibi parlamak istiyorsanız, beyazın gücünden yararlanabilirsiniz. Beyaz kürklü yakaları, kış günlerinin soluk ışığını yüzünüze yansıtmak için kullanabilirsiniz.

www.levi.com 

False