GeriAlışveriş Levi’s Yaz İndirimleri...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Levi’s Yaz İndirimleri...

Levi’s Yaz İndirimleri...

Levi’s 2011 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu'nda indirim günleri…

Levi’s’ın hepsi birbirinden havalı 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda şimdi indirim zamanı! Değişik tarzı ve ürün çeşitliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Levi’s, bu defa yaz indirimleriyle karşımızda. Dolapların olmazsa olmazı jeanleri ve daha pek çok yaz modası ürünleri tükenmeden, Levi’s mağazalarına uğramakta fayda var.

Levi’s’ın ‘Kaliforniya Rüyası’

Canlı, iyimser ve son derece kendinden emin… Levi’s’ın 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, heyecan verici bu farklı çizgisiyle tam bir trend belirleyici! Kendisi de Kaliforniya’da doğmuş bir marka olan Levi’s, 2011 yazında “California Dreaming”, yani “Kaliforniya Rüyası” temasını işliyor. Hiçbir şeyin olanaksız olmadığı ve hayallerin gerçeğe dönüşebildiği Kaliforniya’nın parlak güneşi koleksiyondaki parçalarda yansımasını bulunuyor.

Levi’s Yaz İndirimleri...

Kadın ve erkek koleksiyonunda yıkanmış-eskitilmiş, yamalanmış-onarılmış ve hatta baskılı ürünlerin yer aldığı geniş bir jean yelpazesi sunan Levi’s gerçek bir “Denim otoritesi” olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Levi’s markasının özdeşleştiği denim ve ekoseli western gömlekler, denim ceketler ve orijinal Levi’s 501 jean’ler ise İlkbahar-Yaz sezonunda da apayrı bir yerde duruyor. Levi’s’ın tasarım alanında yarattığı klasikler, kalitenin modasının asla geçmediğini kanıtlıyor. 

False