GeriEtkinlikler Lego Türkiye Şampiyonası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Lego Türkiye Şampiyonası

Lego Türkiye Şampiyonası

Legoland için mücadele zamanı!

Çocukların merak ve heyecanla beklediği, bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel Lego Türkiye Şampiyonası seçkin alışveriş merkezlerinde gerçekleşecek. Şampiyonada bu yıl da pek çok Lego tutkunu çocuk Legoland’e gidebilmek için mücadeleye hazırlanıyor.

Şampiyonanın ön elemeleri, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları boyunca farklı şehirlerde başlıyor. Danimarka’daki Legoland’e gidebilmek için büyük final ise, Haziran ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Çocukların ve ailelerin yoğun ilgisi nedeniyle bu yıl ön elemeler geçen yıllara oranla çok daha yaygın olarak değişik bölgelerdeki şehirlerde yapılacak ve daha çok sayıda çocuğa ulaşılarak onların da bu heyecana katılması sağlanacak.

Lego’nun Türkiye’deki tek yetkili distribütör firması Adore Oyuncak tarafından düzenlenecek olan Lego Türkiye Şampiyonası 2012’de, 5-8 ve 9-12 yaş gruplarındaki çocuklar yarışacak. Yılda bir kez düzenlenen bu heyecan dolu yarışmaya katılmak için Süper Legocu çocukların herhangi bir ürün almaları ve ürün fişleriyle birlikte kayıt yaptırmaları yeterli!

Büyük ödül!

Lego Turnuvası'nda büyük ödül olarak her iki yaş grubunun şampiyonları, birer yakınları eşliğinde Danimarka'ya uçup, Billund'daki Legoland'de misafir edilerek Lego'nun renkli dünyasını daha yakından tanıma fırsatı elde edecekler.
AnadoluJet’in ulaşım sponsoru olduğu Lego Türkiye Şampiyonası 2012’nin TV Sponsoru Minika TV, yazılı basın sponsoru Akşam ve Akşam Kids olurken, radyo sponsoru Alem FM ve online medya sponsoru Tipeez’dir.

Lego Türkiye Şampiyonası 2012 Ön Eleme Tarihleri ve Noktaları

21 – 21 Nisan: Adana Optimum Alışveriş Merkezi
28 – 29 Nisan: İstanbul Akbatı Alışveriş Merkezi
05 – 06 Mayıs: Antalya 5M Migros Alışveriş Merkezi
05 – 06 Mayıs: Bursa Carrefour Alışveriş Merkezi
12 – 13 Mayıs: İzmir Optimum Alışveriş Merkezi
19 – 20 Mayıs: Ankara Kentpark Alışveriş Merkezi
19 – 20 Mayıs: İstanbul Optimum Alışveriş Merkezi
26 – 27 Mayıs: İstanbul Pendorya Alışveriş Merkezi
02 – 03 Haziran: Mersin Carrefour Alışveriş Merkezi
02 – 03 Haziran: İstanbul Metrocity Alışveriş Merkezi

False